perjantai 29. marraskuuta 2013

Vastauksia osa 1 -video

Tossa tosiaan toi video minkä kuvasin jo melkein viikko sitten. Kuvia mulla ei nyt oo otettu vissiin yhtäkään, joten kuulumispostausta en nyt tee. Teen sitten ku taas on kuvia! Ja tossa videossa vastaan nyt siis kysymyksiin mitä mulle on tullu youtubeen. Myöhemmissä osissa tulee myös blogiin tulleita kysymyksiä! Viettäkää kiva viikonloppu Ps. enää 2 koetta jäljellä, jee!

38 kommenttia:

 1. en tiiä ooks ite huomannu tätä mutta aika monessa kommentissa lukee "ei pahalla" "älä sit suutu" tai jotain vastaavaa.. ei oikeen tee mieli kommentoida sun postauksia ku suutut niin herkästi ja aina saa pelätä pahotaks mieles ellei se kommentti oo joku ylistyskommentti. olis hyvä jos voisit negatiivistenki kommenttien/palautteiden kohalla miettiä hetken onko niissä jotain perää etkä vaan heti menis puollustus kannalle. ainoot kommentit mitkä tunnut ottavan tosissaan on ne joissa kehutaan sua maasta taivaisiin eikä se oo ihmisessä hyvä piirre koska sillon ei voi kehittyä. tällä hetkellä varmaan kovin moni ei kehtaa edes antaa mitään kehittävää kritiikkiä ku pelkää sun reaktiota. tähänki sun tekis mieli varmaan vastata jotain "ei kiinnosta" "oot väärässä" "älä sit lue mun blogia" mutta tollanen osottaa vaan sen että tässä kommentissa on jotain perääki vaikka kuinka yrittäsit kieltää sen. toivottavasti oppisit ottamaan kritiikkiäki vastaan ja ymmärtäisit ettei kaikki halua sulle vaan pahaa ni pystyisit kehittymään tosi paljon tän blogin avulla ja kasvamaan ihmisenä.. p.s. se että vastaat kaikkeen ilkeästi vaikuttaa varmasti siihen miten anonyymit ilmaisevat mielipiteensä sinulle. vastaa kysymyksiin asiallisesti ja provosoitumatta niin varmasti monen anonyyminkin käytös muuttuisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut. Ja ei tarvi olla ylistyskommentti, vaan asiallinen ja sitten nyt mitä mulle tuli edelliseen postaukseen... Mua alkoi ärsyttää se, että oon nähny kauheen vaivan ja sit tulee valitus siitä, että mun ilme ei oo hyvä ( tai siis ku kaikis kuvissa sama). Minkäs minä voin jos se on mun perushymy enkä ala mitään virneitä tekemään.
   Ja en oo koskaan sanonut(ainakaan muistaakseni) että "ei kiinnosta" tai "oot väärässä". Viime postaukseen vastasin yhen kerran ton "älä sit lue mun blogia". Syynä oli ihan se, että joku ano tulee sanomaan mulle että vittu ei ketään kiinnosta sun finnit. Se on totta, ei ketään kiinnostakkaan varmaan, mutta mun blogi, jossa haluan jakaa omat tunteeni yms. Sitten vielä kun se asia oli ilmastu tollee siltä anolta, niin ei oikein huvittanut mukavasti vastata.
   Ja hei ihan oikeesti mua harmittaa toi sun yleistäminen, koska sanot että vastaan kaikkeen ilkeästi. Mä en vastaa kaikkeen ilkeästi. En sellasiin kaikkiin kritiikki kommentteihinkaan, vaikka niin varmasti väität. Viime postauksen kommentteihin vastasin aika töykeästi koska alkaa oikeasti ärsyttämään se, että tullaan valittamaan jostain jutusta joka on mun tapa/tyyli.
   Ja kuten videolla sanoin, haluan vastata noin :-)

   Poista
  2. Ano, oon täysin samaa mieltä sun kanssas! Ja Iina en todellakaan haluu sulle pahaa, mutta voisit oppii vähän asiallisemmin lukijoides kommentteihin vastaaman ja kuuntelemaan jos joku antaa rakentavaa kritiikkä!

   Poista
  3. mietin kauan miten muotoilisin asiani ettei tulisi yleistettyä tai sanottua kovin ilkeästi .. no näköjään sitten loppuun pääsi pieni yleistys moka ja anteeksi siitä&kiitos asiallisesta vastauksesta :) ja ymmärrän kyllä miksi sinulla on pinna kireällä niiden kommenttien takia.. vaikka siinä ei mitään pahaa olekkaan että näyttää että jokin kommentti satuttaa tai suututtaa niin valitettavasti se vain lietsoo näitä anonyymejä ärsyttämään sinua lisää joka on väärin :/ noista minun "ei kiinnosta" "oot väärässä" esimerkeistä vielä sen verran että et ehkä ole suoraan näin sanonut mutta jotkut vastauksesi antavat sellaisen kuvan että ajattelet niin mutta hyvä jos näin ei ole. en tiedä oletko koskaan miettinyt anonyymi kommentoinnin estoa mutta kannattaisi varmaan testata sitä edes viikon ajana. sen jälkeen varmasti voisit itsekkin paremmin kun ei tarvitsisi joka päivä kestää kaikkea sitä paskaa mitä nyt joudut kestämään ja ainahan sen eston voi peruakkin jos siltä tuntuu :) toki anonyymeiltä hyviäkin kommentteja tulee mutta voisin vaikka vannoa että jokainen näistä ystävällisistä kommentoijista tahtoisi sinulle vain parasta ja olisivat iloisia jos kommentti boksin ilmapiiri paranisi :) hyvää päivän jatkoa sinulle ja muista ettei kukaan ole ansainnut sellaista paska myrskyä mitä sinä joudut jatkuvasti kestämään <3

   Poista
  4. Rakentava kritiikki onkin juttu erikseen. Aika harvoin sitä oikeassa muodossa saan.

   Poista
  5. Kiitos itsellesi, sillä tollanen kommentti on mun mielestä ainakin esitetty just sillee miten ns. "kritiikki" kuuluis mun mielestäni esittää :) Mä vastaan asiallisesti tollasiin sun kaltasiin kommentteihin, koska ne on mun mielestä just asiallisesti ja rakentavasti sanottu! Ja joo, myönnän, ehkä mun joistain vastauksista saa semmosen käsityksen. Mulla on nyt aika usein semmossia ärtysiä päiviä, jolloin en jaksais yhtään semmosta valittavaa kommenttia katella ja silloin tulee kirjotettua vähän tylysti.
   Ja voisin laittaa kyllä anonyymien kommentointi eston, mutta kun niitä hyviä kommentteja tulee niin kovin paljon anonyymeilta nimenomaan! :( Saan meinaan intoa postailla noiden positiivisten kommenttien ansiosta! Mutta voisihan sitä joskus jonkun viikon verrankin kokeilla :)
   Mutta kiitos samoin sulle♥!

   Poista
 2. nää sun videot on aivan äärettömän hyviä! ja tietysti sun blogi myös:) oot tositosi kaunis ja sulla on aivan ihanat hiukset ja tyyli. mut haluaisin kysyy sulta että onko joku sun lukija tullu koskaan moikkaamaan sua niinku livenä? ootko luonteelta semmonen ujo? jos on tullu niin miten sää reagoit, tuliko semmonen awkwardmoment keskustelu jos tiiät:D mut iiiina olet ihana jatka samaan malliin<3 seuraavaa videoo ootellessa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja ei oo kukaan tullu moikkaamaan vielä, vaikka askissa onkin kysytty että voiko tulla jos mut näkee! Oon tosi ujo just ja jos joku tulis moikkaamaan ja juttelemaan niin siitä vois tulla just tommonen awkward keskustelu, ellei se toinen osapuoli osais pitää sitä juttelua hyvin yllä! :D Kiitti paljon ihana♥!!

   Poista
 3. monta koiraa sulla on

  VastaaPoista
 4. Aanteeks kun kysyn tässä postaukses, kun ei liity aiheeseen, mut miten saa muutettua tota hiiren mallia? Kun sulla se on musta, ja joillakin rusetti tai muita tollasia. Koitin ettii netistä ohjeita, mut en löytäny sellasia jotka menis mun päähän, eli oli enkuks ja muuten. Jos löytäsit ees suomenkieliset ohjeet niin auttas paljon:)

  VastaaPoista
 5. oot tosi ylimielinen paska. näkee et poikaystäväs kärsii sun kans toivottavasti eroatte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D tää oli oikeest paras kommentti :D! Naurattaa niiiiin paljon :'D aaw pieni kateus siellä :>

   Poista
 6. et kummiskaa uskalla tota mun kommentii julkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksen uskaltais xD toi oli niin paskaa koko kommentti :-D mut hauskaa kyllä haha!

   Poista
 7. Löysin jo ohjeet siihen, et miten saa hiireen sen kuvan

  VastaaPoista
 8. Eikää mäki oon -Iina Eveliina tosin en niinku Iina vaan mun ekassa nimessä on Iina!:D niinku adalmIINA jos tajusit:)! sulla on tosi kiva blogi:) jos voisit tehä sellasen postauksen missä ois kuvia susta pienenä ja kertoisit Sitte niistä kuvista jotai ja sun tapoja pienenä, en tiiä ootko tehny jo mutta oon uus lukija nii en tiiä vielä mutta sellanen ois musta tosi kiva!+oot tosi kaunis ja positiivinen ihminen!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa! :D ja juu tajusin! Kiitos :)! Ja en oo tehny joten voisin joskus tehä :) kiitos paljon♥!

   Poista
 9. Video ei näy mobiililla :c !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainaki näkyy kännykällä:o

   Poista
  2. Itse pystyn ainakin katsomaan kännykällä! :o

   Poista
 10. anteeks, jos et pidä tälläsist kysymyksist mut millä muokkaat videos? :)

  VastaaPoista
 11. Tää video oli kiva mut ainut asia mikä kiinnitti huomiota ja vähän ärsytti tos seuraamista oli se et ku teemu oli siel just teko hetkellä ja kuikuilit väli väli sinne nii ei enää oikein pysyny kärryillä vaikka ihana asiahan se on vaa. Mut voisit jatkossa miettii nii et teemu ei ois siin. Ku kattoo sitä videoo nii se jotenki häiritsee sillo ei sitä varmaan tuu aatelleeks ku ite tekee mut mul meni ohi pari kysymystä ja vastausta just sen takii ku kuikuilit sinne. En tarkottanu pahalla tätä vaa ite kiinnitin huomiota sellaseen et voisit tehä nii et teemu ei olis siinä tai jos on nii et kiinnitä siihen huomiota ja keskityt videon tekemiseen siit tulis sillo parempi. Ku lukijoillehan sä sitä teet ja ittes takii. Muuten aivan ihana video ja sillai. Mut khyl mä ymmärrän ja jatka samaan malliin. En tarkottanu pahalla vaa et sitä voi miettiä ja toivottavasti et suutu. Hyvää joulua sulle oot ihana <3 (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ite siis en huomannu että mä paljoo vilkuilin sivulle, mutta sillo kyllä ku jotaa Teemulle sanoin ja katoin mitä se pelleili! Mut yleensä ei Teemu oo meillä ku videoita teen, joten ei tuu onneks usein toistumaan :) Kiitos :)! Ja samoin sulle♥!

   Poista
  2. Siis mun mielestä et ees kattellu paljoo teemua!:D että jos et ite ois sanonu että se on teillä niin en varmaan ois ees tajunnu! Ja musta se ois ollu häiritsevämpää jos et ois kiinnittäny teemuun ollenkaan huomiota kun se on kuitenkin samassa huoneessa :D

   Mun piti sanoo vielä, että oon pitäny sua jotenki vähän ärsyttävänä joskus videoiden ja kommentteihin vastailun perusteella (vaikka sun blogi onkin muuten kiva ja panostat tähän paljon) mutta tän videon jälkeen sain positiivisemman kuvan susta!:) oli tosi kiva video ja vaikutat jotenki semmoselta että suhun ois kiva tutustua!:) t. Saman ikänen sun kanssa :)

   Poista
  3. Omastakaan mielestä en paljoa sivulle katellut :D!
   Ja hyvä että käsitys muuttui paremmaksi :)!! Kiitos kommentista :-)!

   Poista
  4. Emmä sitä pahalla tarkoittanu. Itteeni vaa häiritsi se, ku välis rupesit höpöttää muuta mikä ei liittyny aiheeseen. Mut en halunnu et suutut sori siitä. Kaikki näkee ja kokee asiat eri tavalla (:

   Poista
  5. Juu siis en mä sitä pahalla ottanutkaan! :) Just hyvä että kerroit, mitä voisin ns. parantaa! En mä siis suuttunu mitenkään, saiko tosta kommentista jotenki sellasen kuvan :o? Mut näinhän se on :)

   Poista
 12. Iina sun blogi on ihana :) kivoja videoita niitä on kiva katsoa :)

  VastaaPoista
 13. oot joskus ennenki vastaillu fiksusti täällä tän tyyppisiin kysymyksiin: sillon ku sul alko menkat nii muistaks et oliks sul alus sellasii kertoi et ois koko aika tullu vuotoo varsinki ku nous istuust seisoville ja piti vaihtaa siteit tyyliin 15-30 min välein tai tuntu et tulee läpi. jos oli ni onko siis tasottunu nyt? tarviin apuu ku 2. vuoto ja se on just tollast mitä kuvailin :'( koulussaki niin vaikee olla jne. toivon oikeesti et vastaat ja kerro vaik nitä mielt oot et pitäskö mennä johku lääkärii vai meneeks tää ohi? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis on normaalii että ku nousee istumasta nii tulee sitä vuotoa enemmän. Mut ei kyllä mulla koskaan semmosta oo ollu että noin usein pitäis vaihtaa :o Kai sulla on yösiteitä? Koska ne pienet ei välttämättä auta tossa tilanteessa. Mutta siis nii en muista kunnolla miten mulla oli alussa, mutta mulla on kyl aina ollu tosi runsaat... Mut jos sul on vasta toinen vuoto nii ehkei kannata huolestua :)! Mutta jos jatkuu nii sit kannattaa kattoo oisko jotain apukeinoja siihen!

   Poista
 14. mä jotenki eksyin youtubessa kattomaan videota susta ja sun poikaystävästä ja voihh....mua yleensä ällöttää kaikkien sellaset yhteiskuvat ja jotkut videot, koska ne on nii feikkejä, mut se teidän video oli ihana. teiän tunteet näkyy niin aidosti tänne kuvaruudun toisellekki puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kun kiva kuulla että videostakin välitty meiän tunteet :> kiitos! :)

   Poista
 15. mistä toi neule mikä sul on tos vastaus video osa 2 ? :)

  VastaaPoista