sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Vähän mielipiteitä 2 -video

Noniin sain ton nyt sitten julkaistua. Mä tiiän että tosi moni ottaa tästä itteensä tai suuttuu mutta nää on yhä vaan mun omia mielipiteitäni :) Lisäksi asiat on vähän ylikorostettuja että ei kaikki oo just sillee ku sanon vaan vähän liioteltuja!

Niin ja iso kiitos kaikille lukijoille, teitä on bloggerin kautta jo yli 700!

srh

211 kommenttia:

  1. Onks sulle noussu vähä hattuu se ku sul on niin paljo lukijoita ? :o
    Mut oli kiva video ja lisää näitä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei :o? Jos tosta videosta sai sellasen käsityksen nii voi ei!
      Kiitos ja varmasti tuleekin lisää! :)

      Poista
    2. Voi jumaliste ! Iina laittaa kiitokset lukioille bloginsa seuraamisesta ja sä kysyt että onko sillä noussu kusi hattuun. Sehä nimeomaa meinaa sitä että siit on hienoo et sen blogii seurataa jne ja KIITTI bloginsa seuraaajia :)!

      -Elina

      Poista
  2. Ui sulla on iiihana ääni! <3

    VastaaPoista
  3. Mä oon aika varma siitä että myös sua hävettää parin vuoden päästä sun oma nettikäyttäytyminen ainakin tällasten videoiden tekeminen osoittaa sen kuinka sulta puuttuu aika pahasti kunnioitus muita ihmisiä ja heidän omia valintojaan kohtaan. Myös sun omat mielipiteet ehtii vielä kehittyä vuosien aikana aika paljon eri suuntaan esim. alkoholin käytön suhteen. Muuten vaikutat ihan fiksulta tyypiltä, mutta tän kaltaset videot ei todellakaan osoita sitä sun nuoremmilta kaipaamaas kypsyyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäki uskon että katon parin vuoden päästä että voi herranjesta mitä mä oon laittanu tänne!
      Ja en ymmärrä tota kunnioitus juttua kylläkään: joo kaikki saa tehdä omat valintansa jne. mutta voisivat rajoittaa vähän tekemiään asioita... Ja jep mielipiteet asioista muuttuu kaikilla mutta en usko tota alkoholin käyttö juttua, koska mä todella oon päihteitä vastaan. En tuu koskaan hyväksymään juomista, paitsi sellasen että yhen siiderin joskus ottaa jossain. Ja no sepä on harmi ettei osoita koska musta oon hyvä esimerkki, koska oon niitä harvoja nuoria jotka elää päihteetöntä elämää ja toivon että nuoret jotka näitä videoita kattoo tajuis että päihteet ei oo hyväks.

      Poista
    2. Mä en vain tajua, kuinka valitatte nimeonomaan anonyymit. Hyvä vaan anonyymi, ettet laittanut nimellä, kun voivoi sua niin paljon hävettäis sun tämä kommentti parin vuoden jälkeen. Ja mitäs jos noi on (niin kuin onkin) Iinan omia mielipiteitä, ei siinä ole asia kunnioittamisesta.

      Poista
    3. Hmm...onko sulla Anonyymi kauheesti varaa tulla puhumaan ihmisten kunnioituksesta, ku et selvästi itekkään kunnioita toisten mielipiteitä?:)

      -Elina

      Poista
  4. Tää sun blogi on parhautta. Oot tosi kaunis ja sä oot muutenki upee :) onks sulla vinkkei alottavalle bloggaajalle, ja kuinka nopeesti sulle on tullu lukijoita. Ootko mainostanu sun blogia jossain tai jotain ? (: ja voitko tehä ostosten esittely videoo taas joskus jos oot ostellu jotain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :)! Ja hmm... mitäs vinkkei sitä keksis :D No ainakin kannattaa panostaa kuviin ja postauksien sisältöön. Myös blogin ulkoasu on todella tärkeä juttu! Mä en oikein keksi muuta vinkkiä :( Oon pitäny tätä blogia kaks vuotta ja mulla oli vuos sitten joulukuussa itsenäisyyspäivänä 132 lukijaa(muistan sen!) Eli tää kertoo jotakin: oon kehittyny pikkuhiljaa, koska silloiset postaukset ei ollu ehkä mitään kauheen hienoja :-D Jotku tosin on heti alussa jo hyviä, mutta mä en kylläkään ollu! Eli siis lukijoita on ilmestyny nyt tänä vuonna vasta kunnolla!
      Ja joo oon välillä linkannu demi.fi mun blogia. Muuten en oikeestaan taida olla :o Ja voin tehä kun vaan ostoksia tulee! :)

      Poista
  5. Nää on nii hyvii nää mielipidevideot!!

    VastaaPoista
  6. Tosi ihana video ja oon kyllä ihan samaa mieltä sun mielipiteistäs!

    Voisitko joskus tehdä sellasen postauksen että saa linkata oman blogin ja sitten valitset sieltä jonku vaikka 5 tai 10 tai niin monta kun haluut et mitkä oli sun lemppareita ja miks:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Ja kai mä voin joskus, vaikka oon aina ollu vastaa tota ku en tykkää ite tehä semmosii :-D

      Poista
  7. Sun mielipidevideot on parhaita!:) Oon samaa mieltä alkoholin ja muiten päihteiten käytöstä, mua ärsyttää esim tosi paljon mun kaverit, jotka käyttää päihteitä... Oot tosi nätti ja sun blogi on mun lemppareita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :)! Ja uskon :/
      Kiitos paljon :-)!

      Poista
  8. en tajuu kuka voi valittaa _sun_ mielipiteist :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii :-D Kyllä ihmiset saa ottaa kantaa mun mielipiteisiin, mutta ei niistä silleen sais kyllä valittaa, koska kaikilla on omat mielipiteensä :) Mutta uskon että jotku kiivastuu, jos joku mun mielipide koski just kyseistä henkilöä ja siksi hän valittaa!

      Poista
  9. Ihana kuulla et oon löytäny sielunkumppanin! Oon kans ite päihteitä vastaan enkä oo koskaa ollu missää bileissä joissa ois alkoholia tarjolla. Mulla on kans meinannu muutaman kerran keittää vähä yli ku oon nähny instassa kuvia joissa alaikäset oikei esittelee niitä juomiaan! Oon kans sitä mieltä et hauskaa voi kyl pitää ilman alkoholiakin. Ihanaa nähä et on muitaki mun ikäsiä jotka ajattelee näin! :)

    VastaaPoista
  10. ääääää oot ihana :DD ♥ I couldn't agree with you more. Okei siis iteki teen välillä sen et pistää blogin linkin kommentin perää, mutta jos ei kiinnosta, ei kato. Miks sulla on niin samanlaiset mielipiteet mun kans? Muutenki blogis on aivan ihana. Aika kauan tätä on tullu luettuu mut ekaa kertaa nyt on pakko kommentoida sulle. Pakko kertoo (kiinnostaa tai ei :DD) et alkoholin käyttö viisaasti on 'ei-niin-paha' mutta kännien juonti on jotain niin järjetöntä. Joskus toki voi ottaa lasin tai kaks mutta muuten se on järjetöntä. Kauheesti olis sulle sanottavaa, mutta nyt en haluu tästä ihan kauheeta kilometri kommenttia. Ja haluun sun mielipide videoita lisää :33
    Tämä neiti kiittää ja kuittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ :)
      Ja haha enpäs tiiä :P Ja nii sitä mieltä mäki oon! Mut ite oon just sellain absolutisti :'D Ja haha pitkät kommentit on just jees! Ja näitä videoita tulee varmasti lisää kun taas jotku asiat alkaa ärsyttämään !
      Kiitos vielä tosi paljon sulle :>!

      Poista
  11. haha mitä sanot tos lopus ku toi on mustavalkone xd ai kotai et mä tiiän et mä oon syöny ? :o :DDD oot ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mä olin sillee: mitäköhän mä oon syönyXD Kiitos! :)

      Poista
  12. Ymmärrän jos et haluu negatiivisii kommenttei, mut ei sun tätä tartte julkasta. Eli siis mun mielest toi voi vähä loukata koska iten oon ala-asteel ja oon instagramissa mut en mä sinne mitään kommentoi, tai laita tyhmii kuvii, itse asias mul ei oo kun vaan pari kuvaa ja nekin on mun koirasta. Ja sanot et kaikilla teillä on jotai tollasii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu... mitäköhän mä just sanoin että nää asiat on yleistettyjä... :-)

      Poista
    2. Oli ehkä vähä liian terävästi sanottu, mut ei iina joka ikistä ihmistä tarkottanu esim.sua sulla voi olla siellä ihan kivoja kuvia jne:)

      Poista
  13. ootteks te pannu :O

    VastaaPoista
  14. Totatota....mitenhä mä nää asiat sanoisin kuulostamatta kukkahattutädiltä. Alotetaa siitä että ihan huippuvideo,hienoa että uskallat sanoo mielipitees todella suoraan, muistutat paljon mua itteeni sun ikäsenä :) (kuulostanpa vanhalta xD)
    Mutta yks asia särähti mun korvaan, ymmärrä et tunnet myötähäpeää nuoria kohtaan jotka facebookiin tai muualle laittaa noloja juttuja, mutta sitä en ymmärrä miksi pitäis katua myöhemmin? tai siis ymmärrän, mutta ite ainakin yritän muillekki opettaa että elämä on liian lyhyt asioiden katumiseen ja häpeämiseen. Mitä sitte jos nuorena sekoilee ja noloilee, ei sitä auta 5 vuoden päästä katua, ja kaikki ymmärtää et okei toi on noin nuori se ei vielä ymmärrä.
    Ja mitä tulee alkoholiin ja biletys kuviin...No arvostan sun asennetta alkoholiin, mutta toisaalta ihmettelen mitä se sun takapuolta hiertää jos muut juhlii ja ottaa kuvia bieistä? kuviin usein eksyy tölkki jos toinenki koska muuten jos se oo kädessä se menee hukkaan :DD
    Mutta nuori se sinäki oot eli ymmärrät jonain päivänä paremmin mitä haen takaa, joten no hard feelings, tykkään blogistas ja oot ihana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Ei pidä siis katua se oli väärä sana tossa videolla! Mutta siis tarkotin että jälkeenpäin nolottaa varmasti kaikki mitä sinne on laitellut. Ja niin tajuaa mutta sanoin mielipiteeni tästä asiasta :)
      Ja kyllä se vaan hiertää kun koko instagram on täynnä huonoja kuvia etenkin viikonloppuisin... Ja aikusilla siinä ei oo mitään mun mielestä niinkää, mut nuorilla se on mielestäni semmosta esittämistä että 'jes me juodaa'.
      Mutta kiva juttu :-)!

      Poista
  15. Mun oli ihan pakko poistaa itseni sun blogin lukijoista. Annoit itsestäsi todella itsekkään kuvan...:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä harmi. Mua harmittaa ku sanoin just että nää on mun mielipiteitä ja sitten niistä otetaan itseensä. No, omapahan on asiasi :)

      Poista
    2. Löysin tän blogin tuolta jostain,ja pakko sanoa,että ihme asenne sulla sun lukijoita kohtaan. Ihme et sulla niitä ees on. Ja se miten vastaat kritiikkiin on tosi lapsellista

      Poista
  16. ihan samoilla linjoilla oon kyllä sun kaa noista mielipiteistä! tää ei liity nyt yhtään tähän mutta mistä toi sun neule on tossa videolla? se on tosi kiva ja oot muutenki tosi kaunis! :))

    VastaaPoista
  17. Pelotat ihmisii sun vahvoil mielipiteilläs.. :D Ku oot tuollee kerrot kuinka jotkut erilaiset kommentoimiset ärsyttää ja erilaiset ihmiset, ni ei kukaa uskalla kommentoida tänne ku aina tekee väärin. Ihmisist tulee massaa ku ei saa laittaa omanlaisii kommenttei tai kuvii yms.. Selitin tän ny ihan epäselkeest mut toivottavast ymmärsit miu pointin. Elämä on liian lyhyt katumisee, et antaa pikkulissujen laittaa omanlaisii kuvii ja rappio nuorten kännikuvii ;D u know :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks nyt vaan mutta tän videon tarkotus on kertoa mielipiteitä asioista. Ja no joo ei selvästikkään kukaan oo tänne kommentoinukkaan! :o
      Ja en käsittääkseni sanonu että ihmiset ei saa laittaa omanlaisiaan kommentteja :-D? Mitä ihmettä tää nyt oikeesti on kun ei saa sanoa ees omia mielipiteitään ku siitä suututaan ja ne ymmärretään väärin. Ja jep laittakoon rauhassa kännikuviaan koska saapahan nauraa :-)

      Poista
  18. Jos sä oisit ees kerran pitäny kavereitten kans hauskaa ja oisitte juonu ihan vaa pari ni ymmärtäisit. Tääl päin on aika paljoki sellasii bileit missä kukaa ei juo liikaa ja silloo kaikil on oikeest kivaa, jopa niil jotka ei ees oo juonu. Sä et tiiä sit fiilist mikä tulee ku on juonu ihan vaa pari, ainaki oletan noitten sun puheitten perusteel, en kannusta kokeilemaa, mut toi sun vihaaminen menee nyt kyl jo yli ymmärryksen. Vähä ymmärryst muita nuorii kohtaa, yritätkö olla jotenki vanhempi ku mitä oot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneks mä en tarvi alkoholii hauskanpitoo :-) täytyy sitä nyt jumalauta osata pitää hauskaa ilman alkoholiaki...
      Ja en yritä olla mitään muuta ku oma itteni ja mä satun nyt olemaan siinä mielessä aikuisempi etten juo ja biletä joka viikonloppu :-) muuten en oo kyllä sen aikusempi ku muutkaan.

      Poista
    2. Samaa mielt iinan kaa siit et hauskaa voi kyl ilman alkoholiikii:) ja mitä sitä suotta tuhlaamaa rahojaan ihan vaikka vaan pariin, jos niille on muuta käyttöä:) Ja öööm.. ja sä et vissiin ymmärrä että kaikilla ei välttämättä tuu ihan samallainen fiilis ku sulla juotuus ne pari. :D joku toine voi vaikka yrjötä ne heti ulos tai joillekkin ei tuu yhtään mitään..kaikki on erillaisii..:) On sullakii varmaan semmosii asioita mistä et pidä ja sen ei pitäs sun päätä paljo särkee jos iina ei pidä alkoholista tai muistakaa päihteistä vaikka ilmottaakii asiasa hiuka jyrkästi:)

      Poista
  19. Oot ihana ja kaunis ja hyvä et sulla on omat mielepiteet, vaikkakin mun mielestä vähän vahvasti ilmoitettu:D) on myös hienoa, että olet alkoholia yms. vastaan, mutta pakko sanoo et edellinen ano on oikeassa(:

    VastaaPoista
  20. Kiitos :-)!
    Ja niin no teidän mielipide !

    VastaaPoista
  21. Oon samaa mieltä että monen nuoren alkoholinkäyttö on ihan järkyttävää, mutta ei silti pitäis yleistää. :D esimerkiks itse otan aina vaan muutaman siiderin, en todellakaan konttaa lattioilla/oksenna jne. Siitä tulee vaan rentoutunut olo. Ja kyllä, pystyn pitämään hauskaa myös ilman alkoholia, nyt oon ollut reilusti kuukauden ilman yhtäkään alkoholijuomaa eikä todellakaan tee edes mieli juoda. :D Ja joo, olen jo 18v mutta kyllä alaikäisenäkin otin sen muutaman. Että ei kaikki ole tollasia, vaikka alkoholia joisikin. :) Ja en todellakaan siis mitenkään "aliarvioi" sun mielipiteitä mut aattelin tuoda vaan oman kannan tähän:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh! Mones kerta tää on ku sanon että nää jutut oli yleistettyjä! Nää mun mielipiteet ei siis koske kaikkia jotka juo vaan niitä jotka örveltää. Mutta se on hyvä juttu että ainaki sä osaat pitää hauskaa ilman alkoholia ja juoda kohtuudella :)! Ja juu oman kannan tuominen kuuluuki tälläseen videoon! Mutta nii tosiaan on kirjottanu ja sanonu että nää asiat on yleistettyjä :)

      Poista
  22. tosi rohkeeta, koska siis ite oon ihan samaa mieltä asioist mitä sanoit, mut en ite uskaltais noin vahvasti sanoo niitä tällee muille :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu! :) Ja nii no mä haluun sanoo omat mielipiteeni täällä kaikille vaikka selvästikkään jotku ei käsitä että nää on mun mielipiteitä... :)

      Poista
  23. Yhdyn näihin sun mielipiteisiin, mut sanoit ne aika ilkeesti! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä homma! Ja joo no mä vähän kiivastun näistä asioista nii sanon ehkä vähän ilkeesti :(!

      Poista
  24. Oon alkanu aika vasta seuraan sun blogia ja oon tykänny siitä paljo! :) Varsinki näitä videoita on tosi kiva kattoo ja sulla on paljon samoja mielipiteitä. Esim oon täysin samaa mieltä nuista instagram kuvista, jotenki ärsyttää kun huomaa kuinka monet oikeen esittelee sitä niitten juomista...eih:D

    VastaaPoista
  25. miten se tekee sust yhtää sen aikuisempaa kuin muut sun ikäses kun et juo ???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en enää jaksa keskutella tästä asiasta... :-)

      Poista
  26. tainnu pikkuneidil nousta kusi hattuu

    VastaaPoista
  27. mitä kokoo se sun yks hm:än ruutupaita on ? :)

    VastaaPoista
  28. oot eka joka uskaltaa sanoa näitä asioita suoraa :) arvostan!

    VastaaPoista
  29. Olen ehdottomasti kanssasi samaa mieltä alkoholista!:)

    VastaaPoista
  30. miksei sulla oo yhtään positiivisia mielipiteitä ?? oot vissiin aika hiekkapillupikkulellipentu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD joo no siis mä kutsun näitä mielipiteiksi mut toinen sana tälle videolle ois voinu olla minua ärsyttävät asiat. Eli siis videossa onkin tarkotus kertoa negatiivisia juttuja. Joo vissii mä olen kun ilmasin mielipiteeni, anteeks ihan helvetisti :-)

      Poista
  31. huhhuhh mitä tekstiä...... en ymmärrä mitä se sun persettäs kutkuttaa jos muut laittaaki tommosii kuvii ig tai fbsee.. mikset suoraa poista koko instagramias tai lopeta kaikkien seuraamista jotka sua ärsyttää.. tai tarviiks sitä etusivua sit viikonloppusin sun ees kattella jos niin paljon ärsyttää.. en käsitä miks et tee ite asialle jotain vaa itket siitä jossain youtube videossa :DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä poistaisin instagramin siksi että jotkut tyhmät lisää sinne kännikuvia? Eli mä en sais pitää sitä sen takia vaan etten näkis niitä kännikuvia... Joo mä en poistais instaa sen takia koska mä tykkään lisätä sinne kuvia. Ja vittu oikeesti älkää enää kattoko näitä mitään mun mielipidevideoita jos ette edes ymmärrä mitä mielipide tarkoittaa... Mä varmaan saan jakaa mun mielipiteeni näistä asioista mielipidevideossa xd Ja jooo mä itken :'( pikemminki nauran, haha!

      Poista
  32. Voi ku tykkään sun blogista tosi paljon!! Oot ihana. Nää on just hyvii tollaset mielipide videot nii tietää ihmiset sitte ainaki et mistä nimenomaan sä et tykkää ja oon kyl aikalailla samaa mieltä sun kans nois :) Mut ihana blogi<3

    VastaaPoista
  33. aika huonosti menee jos noin pienet asiat ärsyttää elämässä.....ihan yhtälailla muita saa ärsyttää tää sun mielipidevideo ku sua äyrsyttää muiden ig ja fb kännikuvat :D::D:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kaikkiahan ärsyttää jotku pienet asiat ja saan mä ne varmaan sanoa täällä?
      Ja niin saa mutta asiallinen kommentointi olisi ihan hyvästä sekä NIMELLINEN kun tullaan paskaa sanomaan. Itehän kerron avoimesti mielipiteeni sentään nimellisenä ;) Ja raiskaa viel vähän enemmän tota hymiöö :D:D:DDd

      Poista
    2. oon joistain asioista samaa mieltä kanssas videolla, lähes kaikista oikeesti! mutta ei ne ärsytä mua niin paljoo kun sua:) oli pakko tulla vaan sanomaan että painotat tosi paljon ja usein että jokin on 'vain sun mielipide', joo ymmärrän mutta sitten ku joku tulee sanoo asiallisen kommentin kuten tuo tuossa yläpuolella on musta ainakin ihan asiallinen ja olen samaa mieltä hänen kanssaan niin otat sen todella raskaasti?. Se todellinen syy mikä laitto mut tän kommentin kirjottamaan, on että tossa kun sanot että raiskaa vähän enemmän tota hymiöö, niin se jos jokin on lapsellista, yritätkö puolustautua heittämällä paskaa niskaan? mun mielestä toi oli täysin tarpeeton heitto tohon lauseen loppuun!

      Poista
    3. Okei kiva kuulla! Ja ei muakaa ne oikeestaan paljoo ärsytä mut ku selitän niistä nii sit kuitenki ne alkaa ärsyttää vaa enemmän :-D Ja mun mielestä tuo ei oo asiallinen kommentti! On kyllä muuten, mutta nuo hymiöt tekee sitä tosi epäasiallisen. Ja siis nii laitoin koska eilen tuli aivan järkyttävä määrä paskaa niskaa ja alko pikkuhiljaa ihan tosissaan se viimenenki pinna katketa ja teki mieli huutaa koko maailmalle. Mä muuten tiiän olevani hyvinkin lapsellinen etenkin vittuuntuneena ja muutenki joissain tilanteissa! Tuun varmaan aina olemaan jollain tavalla lapsellinen :) Mut nii siis alko pikkuhiljaa oikeesti ärsyttää ku paskaa sato vaan koko ajan lisää ja lisää :/ Mulla on tosi lyhyt pinna ja eilen kyllä sauhusin ! Mutta joo siis nii ota miten otat tuon :-)

      Poista
    4. joo totta että nuo hymiöt kyllä antaa vähän epäasiallisen kuvan, en tuollon tajunnut ajatella tota! Ja pakko sanoo että kaikki on varmasti läpi elämänsä lapsellisia vaikka olisi kuinka vanha, oon nimittäin huomannut kun miettii niin huomaa että kaikki on joltain osin lapsellisia! mutta ihanaa että vastasit, tuli sika hyvä mieli tosta vastauksesta! oli jotenki niin asiallinen:)

      Poista
    5. Nii ! Ja näin se taitaa olla :-D Kiitos ja kiva kuulla :)!

      Poista
  34. ei jumalauta mikä paskamyrsky tästäki videosta taas tuli :D ei taija useimmat ymmärtää et nää on vaan sun mielipiteitä ja tää on mun mielest tosi rohkeeta ku uskallat julkasta tälläsen videon! kuitenki oot vaan ihana oma ittes eikä kaikkii todellakaan tarvi miellyttää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä vaan :D Mulla oikeesti on kiehunu päässä kun oon joihinkin kommentteihin vastannu!
      Hyvä että edes jotku käsittää tän mielipiteen idean! Kiitos paljon ja niinpä :-)!

      Poista
  35. a) se ei tee susta ainuisempaa tai kypsempää että et juo alkoholii
    b) oot tollain lellipentuhiekkapillu et en ihmettele ettei sul pahemmin noit kavereit oo ja voi kuule kyl tiiän..
    c) ei tartte seuraa instas ja fb:s voi poistaa kavereist jos kuvat ärsyttää
    d) voisit ite kasvaa aikuiseks ja nää videot on todellaki todiste sun kypsyystasostas! :D:D:D
    e)nii joo ja kuin voit olla niitten kaveri jotka juo esim. elina, jenna, emmi ja janna?
    t. elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. a) ei nii ?
      b) jep mä olen xd ja ehkä mulla ei ole kavereita niin paljoa kun en kehenkään tutustu, koska mulla ei oo aikaa nähdä ihmisiä ja oon ujo. Ja joo sä tiiät mut vissii aika läpikotasin jos kerran hiekkanenki pillu löytyy :-)
      c) Okei en tiiä kuka oot
      d) Juu no pikkuhiljaahan tässä ollaan kasvamassaki. Ja haha vähäks oot hauska :D::DDd mä en sano olevani kypsä tai mitään mutta siis ihan oikeasti mikä on sunkin mielestä MIELIPIDE?! Älä ota noin ittees jos oot noin kiintynyt alkoholiin ja sanoin siitä pahaa eli mielipiteeni.
      e) Miksen vois :D? Haukuinko mä tässä videossa niitä ihmisiä jotka juo nii haukuinko mä niitä tässä, kerro mulle. Mä sanoin etten tykkää niistä kuvista vaan xd?
      t. lellipentuhiekkapillu♥

      Poista
    2. Täytyy nyt omasta puolesta pyytää anteeks että näin kiivaasti toin omat mielipiteeni esille. Siinä suhteessa taidan olla samanlainen ku sä, mutta en siis tarkottanu sanoo noin kärkkäästi ja pahasti, siinä mielentilassa vaan "lähti vähän lapasesta". Joten anteeks, oon oikeesti pahoillani.
      t.elli

      Poista
    3. Juu no kyl mä ymmärrän, koska mä oon sellanen ite että ku alkaa suututtaa nii kaikki paska pääsee ulos! Mutta anteeks myös multa :)

      Poista
  36. mun mielipide, don't worry tää ei oo mikää pilluragekommentti.
    tosiaan. tosta alkoholinkäytöstä. jotkut varmaan onki tääl jo sanonu, ettei muutaman siiderin ottaminen haittaa ja että se antaa IHAN oikeasti rentoutuneen olon. oon samaa mieltä tosta. ei se pari siiderii mitää kaljamahaa tee ja varsinki, ku niitä juo KOHTUUDELLA (= muutama siideri/lonkero/kalja sanotaanko nyt vaikka kolmessa kuukaudessa). ja en väitä, ettei ilman alkoholia voi pitää hauskaa, mutta jos esimerkiksi samoissa "bileissä" on suurin osa tuntemattomia, saattaa parin alkoholijuoman jälkeen olla helpompaa tutustua ihmisiin ja samalla pystyy myös olemaan oma itsensä, koska överiksi menemiseen ei juomien kanssa ruvettu. you know what i mean? toki se sulla on vaikee uskoo, koska et ite oo välttämättä? koskaan tätä kokeillut.. eikä kaikki siiderit/lonkerot oo alkoholinmakuista paskaa, vaan mielummin käytän 10 euroa pariin hyvään siideriin/lonkeroon ku paskaan 8packi kaljaan, jotta saisin överöt alulle. ja tosta juomisen esittelemisestä. antaa esitellä? :D miks se sua ns. kiinnostaa? jos huomaat juomiskuvan, mikset vaan anna tyyppien juoda miten päin ku tykkää ja rullaa instagramias tai facebookia alemmas löytääkses mielenkiintosempia kuvia?

    olen puhunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu! Hyvä että toiset sentään uskaltaa tulla nimellisinä!
      Ja joo mäkin olen sanonu tosta että ei mua haittaa just sellain jos siiderin tai kaks juo, tosin ite en vielä haluu ollenkaa :) Ja nii joo päätin tässä just tämän kamalan haloon jälkeen että antaa esitellä rauhassa, mä pidän mölyt mahassani (tai no Teemun kanssa juttelen ;)) Ja ei mua sillee kiinnosta mut ku mulla on tylsää, selaan instagramia ja sitten mua ärsyttää kun ei oo muutaku niitä juomakuvia siellä! Mutta mä voin ottaa niistä vaikka hauskuudenki irti nyt seuraavalla kerralla :-)

      Poista
    2. loistavaa! :) toiset tykkää juoda, toiset ei, mielipideasia as always. btw tosi kiva blogi sulla, oli vaan pakko avautua tästä edes jollekin! tsemii jatkoon=)

      Poista
    3. Niinpä! :) Mua vaan ärsyttää kun tästä on tullu ihan kamala haloo tästä alkoholin käytöstä nyt ku satuin sohasemaan vissiin vähän ärhäkämpään ampiaispesään...! Mutta kiitti tosi paljon ja samoin :')!

      Poista
    4. Mä vaan en tajua sitä, kun alaikäsiltä on alkoholijuomat kielletty, niin miks sitä silti pitää vastoin lakia juoda? Eikö alkoholia juomalla ehi pitää hauskaa sitten täysikäsenäkin... Muutenhan ei siinä olis mitään pahaa, että siiderin tai pari juokin joskus bileissä, mutta kun tosiaan se on alaikäsiltä kielletty.

      Poista
  37. Arvostan tosi paljon sua ku teit ton videon ja kerroit mielipiteesi :) ja oon melkein samaa mieltä noista mielipiteistäs!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu, näytät olevan niitä harvoja :)! Mä nyt sanon vielä tässä kommentissa että antakaa nyt jo olla te alkoholin puolustajat! Mulle on tullu selväks että se on teille hyvin tärkee asia elämässä. Ihan vaan peace!
      ja haha :D

      Poista
  38. Moikka Iina! Ensinnäkin sanon tähän alkuun että sun blogi ja videot on tosi hyviä! Samoin nää mielipide videot on hyvii ja suurimmasta osasta oon sun kaa ihan samaa mieltä! Mulle vaan vähän pisti korvaan noi juomisjutut, ei muuten, mutta se on musta ihan ihmisen oma valinta juoko vai ei. Se että sä et juo on tosi hienoo et oot tehny tollasen ratkasun, sun rahat tosiaan säästyy eikä sulle tuu sitä kamalaa darran potemista. Mutta tosta on oon erimieltä että ei vois olla hauskaa, nimittäin mulla on hauskaa mun ystävien kanssa oltiin me sitten selvinpäin tai kännissä. Kuhan osaa pistää sen rajan siihen juomiseen ettei sekoile mitään hirveesti. Mutta joo toivottavasti tää kommentti ei nyt ärsyttäny sua kauheesti :D Mutta siin oot ihan oikeessa et siinä ei pitäis olla mitään outoo ettet juo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ! Kiitos paljon :)!
      Ja niin se on täysin oma valinta, monet vaan valitsee nimenomaan sen. Ja en mä sanonu että se ei vois hauskaa olla! Sanoin vaa just sitä että tarviiko sitä alkoholia hauskanpitoon :D Mutta hyvä juttu :)! Ja niin samaa mieltä oon kyllä! Ja ei tää mitään ärsytä, sanoit sentään asiallisesti etkä tullu haukkumaan mua joksku hiekkapilluks yms... Se on aika lapsellista! Mutta nii :)!

      Poista
    2. Joo ihan totta, ei sitä tosiaan tarvii hauskanpitoon! Joo jotkut ihmiset ei vaan tajuu että ihmisillä on eri mielipiteitä. Ja noi jotkut kommentit...huhu pakko olla osittain aika nuorta porukkaa tai sitten vaan jotenkin ihan muuten vaan lapsellisia...kestämistä sulle! :)

      Poista
    3. Niinpä... ! Kiitos sulle :)!

      Poista
  39. ensinnäkin mä itte en ainakaan KOSKAAN oo oksentanu vaikka oon juonu mielinmäärin ja ei todellakaan siit oksenna joka kerta + krapulaakaa ei tuu aina,eli sulla on taas tietoo asioista...XDDhuhhu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä et sinä ookkaa mutta jotkuppa onkin....YLEISTETTYÄ YHÄKIN!!!! meneekö pian teille perille tää pikkunen sana? Mä oon kuullu ite tosi monelta ku jotku on oksentanu että ...:-)

      Poista
  40. Sä oot super ihana! Rakastan sun videoita ja odotan innolla lisää näitä :-)

    VastaaPoista
  41. Ootpa tosi paljon aikuisempi juomisen suhteen, jos sanojes mukasesti naurat niille jotka on päättäny juoda joskus :) voisit vaa jättää ne oman onnesa nojaa ja elää sun omaa elämääs ilman bileitä. Nii, eikä aina kaikis bileissä juoda, ja jos juodaa ni se ei tarkota aina kaatokännei :) varmaa nyt suutut tästäkii kommentist ja vedät hirveet raget, mut oothan sä sentää se aikuisempi ja kypsempi ni sehän on kai ihan oikein sulta. :)
    -nelli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nauran kuville, en niille jotka juo. Paitsi ne niissä heilahtaneissa kännikuvissa usein esiintyykin. Juu no me eletää Teemun kanssa meiän bileetöntä elämää onnellisina :) Ja einii, monesko kerta tää nyt oikeesti on ku sanon että yleistettyjä juttuja ja nii mä puhuinki kaatokänneistä tossa videolla lähinnä, koska jos osaa kohtuudella juoda nii silloin ei varmaan tapahdu mitään noista videoissa mainituista asioista. Onko susta kiva tulla vittuilemaan tänne nyt jostain kypsyydestä ja aikuismaisuudesta? Mä en oo tarkottanu olevani koskaan sillai mitään muita parempi, kypsempi tai aikuisempi mutta oon joskus suutuspäissäni saattanu vaan sanoa niin. Ja sukunimi olis jees :-)

      NYT TE JOTKA JAKSATTE YHÄ JAKSAA JAUHAA SIITÄ VITUN AIKUISUUDESTA JA KYPSYYDESTÄ YMS. PASKASTA NII SOVITAAN SITTEN NIIN ETTÄ OLEN TÄYSI PENTU JA KAKARA KUN EN JUO :-)

      Poista
  42. kaivappas ne sorat pois sieltä pillusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsellista. Mä en enää muuta sano ku että vitun säälittävää.

      Poista
    2. voi kumpa tääl ois like- nappula!! :'D hyvä :"D

      Poista
    3. Ihan älyttömän hyvä! Se on vissii todella kivaa haukkua toisia ja tää on itseasiassa jo kiusaamista. Mä en tiiä että jos tää jatkuu nii aion kyllä selvittää ketkä näitten kommenttien takana on :-)

      Poista
    4. siis tarkotin kyllä tota sun kommenttii? ;O

      Poista
    5. Mä en enää oikeesti tiiä mikä on sarkasmia ja mikä ei nii en ota enää ees kantaa :/

      Poista
  43. Moikka! Löysin sun blogin muutama viikko sitten ja oot tosi söpö ja muutenkin osaan jotenkin samaistua sun elämään :)
    Oon sun kans tosi samaa mieltä esim noista pikkuteineistä instassa ja siitä ku ne menee joidenki feimien kuviin sillee ''Seuraa mua ja sano mulle moi!!!'' ahahhahaa :-D mut pakko kans kommentoida tosta alkoholijutusta, että oli aika teräviä mielipiteitä :-D on musta tosi hienoo kans et oot päihteitä vastaan ja rahas säästyy juomilta, mut en ny tiiä onko sulla sitten varaa haukkuu muita lapsellisiks noilla puheillas.. koska kuulostit sieltä et tuomitsisit mutkin, vaikka oon ollu viimesen vuoden aikana tasan neljä kertaa juomassa, ja aina kavereiden kanssa tyyliin loman tai synttäreiden kunniaks jonkun luona ilman turhaa örveltämistä. Se on mun mielestä tosi kohtuudella verrattuna joihinki jotka örveltää kadulla joka viikonloppu.. Mutta sekin on varmaan sun mielestä jo liikaa vaikka oltaiski hyvän maun rajoissa? eikä niitä olojakaan joka kerta tuu jos on se kohtuus, asioista kannattaa ottaa selvää :-)
    Mutta älä käsitä väärin, arvostan kuitenki sitä et osaat olla ilman! ja mahtava postaus muuten :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos paljon :)
      Haha :-D Ja apua en muista sanoneeni tossa videossa lapselliseks niitä jotka juo :o? Mutta tarkotus siis ei ollut tuomita ketään, kaikilla on vapaus tehdä mitä tahtoo! Mä sanoin vaan mielipiteen just lähinnä sellasesta joka viikonloppuna tapahtuvasta ryyppäämisestä. Ja se on hyvä juttu että oot juonu niinkin vähän vuoden aikana! Ja siis oon laittanu nyt melkein joka kommenttiin että musta ei oo paha jos ottaa joskus ja sit kohtuudella :) Ja nii tiiän, kuvailin tossa lähinnä sellasta kamalaa juomista!
      Ja en käsitä, mä tykkään tälläsistä asiallista kommenteista koska nyt niitä ei todella ole tänne tullut... ! Kiitos :-)!

      Poista
    2. Joo en mä tarkottanukkaan että oisit sanonu just sitä ryyppäämist lapselliseks vaan viittasin noihin muihin mielipiteisii :-) ja halusin vaa sanoo oman mielipiteeni asiasta ei muuta :-D
      Kommentoin uusiks koska mä en vaan tajua ihmisiä! Vaikkei tää sun video ois kaikkein fiksuiten toteutettu nii musta toit silti aika hyvin esille ettet tarkota mitään pahaa... JOTEN VITTU IHMISET VÄHÄN HUUMORIAKIN MUKAAN :-D säälittävimpiä on noi jotka haukkuu sua siitä että sun "persettä raapii" noi instan pikkutytöt, vaikka niitä ittee näyttää raapivan tää sun video, jossa on vaan sun_mielipiteitä_. En tajuu miks tääl pitää haukkua sua noin pahasti, tainnu vähä pelästyä kun tunnistanu ittensä videolta..:D

      Ps oon toi ylempi ano mutten ollu aiemmin kirjautunu :-)

      Poista
  44. Ihana video!! Toi oman blogin mainostaminen, samaa mieltä.. Mä teen aina niin, että jos joku kommentoi mun blogiin, mä katon kyseisen henkilön blogin, vaikkei se sitä mainostaiskaan. Ja joo, tullut nähtyä se sama kommentti joltakin monessa blogissa.. Samaa mieltä kans tossa nuorten facebook- ja instagram käytöstä. Oon itekkin muutama vuos sitten kirjotellut ehkä vähän jotain nolouksia.. Sisko on samanikäinen nyt kun mä silloin, ja se kirjottelee välillä vähän, mitä vois jättää kirjoittamatta. Huomautin asiasta, ja hän esti mut.. Ehkä tässä on merkki epäkypsyydestä :D Oot tosi kaunis ja vaikutat tosi sanavalmiilta mimmiltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! Niinpä tosi ärsyttävää mun mielestä tommonen! Haha joo ehkäpä :-D pikkusiskot! Vaikka itelläni ei ookkaan! Mut kiitos tosi paljon, on ihanaa saada tän kauheen paskamyrskykommentin keskellä jotain positiivistakin :-)!

      Poista
  45. Ei jumalauta mikä paskamyrsky tästä MIELIPIDE videosta alko. Oon iha vittuuntuneena lukenu näitä kommentteja!

    Ps. sulla on ihana blogi ja oot tosi nätti♥! olis niin hienoo tutustuu joskus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii oon minäkin! Mä en ees osaa kuvailla mun tunteita tällä hetkellä. Mä vihaan tällä hetkellä nyt niin paljon joitakin ihmisiä että. Siis kun oman mielipiteeni sanon videolla nii siitä nousee ihan kamala haloo ja mua aletaan haukkua sen takia joksuu hiekkapilluks yms. ? Huhhu siis mä oon nyt niin väsyny tähän.
      Mutta kiitos sulle ihana♥ Ja hei tutustutaan ihmeessä! :) Tuu joskus kikkaa vaikka (iinnuuu) tai sitte jotenki muuten :-)!

      Poista
  46. Kaikilla on oikeus mielipiteeseen. Siitä ei tarvitse kaikkien tykätä tai ees olla samaa mieltä. Juomisessa musta ei oo mitää järkeä. Ne mitä sä sanoit tos videossa oon ihan samaa mieltä sun kanssaan. Jos et jostain syystä tykkää tästä videosta nii sit et tykänny mut kaikki saa tehä millasii videoita tahansa ja ne on suunnattu niille keitä kiinnostaa kuulla mitä mieltä hän on mistäkin ja keskustella fiksusti asiasta. Musta tää oli hieno ja on itsetunto kohilla ku uskalsi julkasta tämän. Mua eniten ärsyttää ku pitää näissä blogeissa mennä haukkumaan jota kuta jos se teistä ei tee niinku ite haluut tai oo samaa mieltä juuri sunkaa. Kaikki me ollaan erilaisii ja hyväksykää se. Jos jotkut juo juokaa vaa mut kaikki ei siit tykkää eikä kuluta siihen aikaa ja hauskaa voi pitää monella eri tapaa ei aina tarvii juoda vaan. Varmaan aika sekavasti sanottu ja kirjoitus virheitäkin voi olla mut sori oli vaa pakko ku en tykkää et muita haukutaan, jos vaa ilmasee oman mielipiteen ja muutenki. ps. Ihana blogi niinku aiksemmas komentis sanoinki aivan ihana ihminen olet ja kypsä ikäisekseen. Tee vaa lisää nuita näät ainakin ketkä sun tosi ystävii on ja ketkä välittää muistakin ku vaa itsestään <3 Jaksamisii bloginkaa ja Kaikkee hyvää Teemunkaa yhessä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tositosi paljon sulle! Onneks on ihmisiä jotka ymmärtää näitä asioita! Tuntuu että melkein kukaan ei oo ymmärtäny tän mielipiteen tarkotusta... Mutta kiitos vielä todella paljon sulle♥ ja kaikkee hyvää sullekkin :)!

      Poista
    2. Ne jotka ei ymmärrä tota videoo ei oo kypsiä viel ittensä kanssa. Äläkä sä niistä välitä sisään toisesta korvasta ja toisesta ulos :D xd

      Poista
  47. hahahahahahahXD oot ihana <3 ooot muuten tosi kaunis ja lisää tällasia videoita:-) !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha XD kiitos tosi paljon♥ Ja tulee varmaanki mutta päihteistä ei varmaankaan kannata enää mitään sanoa... :D

      Poista
  48. must on hienoo et uskallat jakaa sun mielipitees tollee videolla ja näi mut noist asioist mistä puhuit tos videol on suurin osa semmosii mihin voit ite vaikuttaa et ne ei ärsyttäis sua, esim just toi et laitetaa ighen kuvii alkoholist jne, eihän sun oo pakko seurata niit :D en siis mitenkää pahalla tät nyt tarkota mut kuhan sanoin vaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii joo i know :D Haha mut en viitti unfollaa ku tulee kuitenki hyviiki kuvii niilt :)! Ja joo ei tota oikee voi ottaa pahalla kun on kokenu ton ylläolevan paskan :D Mutta kiva just saada asiallisiaki mielipiteitä !

      Poista
  49. kuka inga? pasanen?

    VastaaPoista
  50. Oon samaa mieltä! Mitä järkee kuluttaa rahaa alkoholiin niin että sitä pitää ostaa aina 100 litraa kaappiin ja sitten ei sinne mahu ruuat ja juoda kaikki samana päivänä tai ainakin joka päivä vrm 5 litraa! HALOO IHMISET! Okei, se on ihan ookoo jos juo vaikka vaan yhen että sentääs pysyy selvinpäin, ja muuten ihmisethän juo sitä juuri sen takia että se "muka" auttaisi suruun, mutta ei se auta! Oot muuten ihana,paras,kaunis ja kaikkee C: Tuli muuten mieleen että tossa sun bannerin kuvassa missä on Vili (oiiii<3) niin ootko sää laittanu sen tassut tolleen vai se ite vähän söpö! Se näyttää vähän mäyräkoiralta värin ja koon perusteella, mutta mitä videoista oon nähnyt niin se ei ainakaan oo makkara sentäs ! :D Ja jos teet mielipidevideon niin ihmisten pitäs kyllä ymmärtää että ne on sun mielipiteitäs. Elämähän ois ihan tylsää jos kaikki ajattelis samalla tavalla, vai mitä? Älä välitä, jatka vaan eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii! Ja voi kiitos :> ja ihan ite Vili on ne laittanu noin :p ja nii siinähän on mäyräkoiraa! Ja niin mutta ei näytä ymmärtävän... Sen ymmärrän jos haluaa tulla sanomaa oman näkökulmana/mielipiteensä mut se että pitää tulla sit haukkumaa kun mitkäki ala-asteelaiset....( mulla ei siis oo mitää sen ikäsii vastaa mut alakouluikäsinä aina kaikkii haukuttii just tällee!) mutta kiitos sulle :)!

      Poista
  51. ei vitsi et rupee ärsyttämään jo tää alkoholista paasaaminen, kaikil on omat mielipiteet ja sillä siisti! ei jaksais millää joka postauksen kommenteis lukee ku ihmiset väittelee siitä hiton alkoholin käytöstä. ne juo jotka tykkää ja ne jotka ei tykkää ei juo:D ja siis täähän oli nimenomaan sun mielipiteitä video ni on ihan ok että kerrot mielipiteesi asiasta mut täytyykö tän postauksen joka ikinen kommentti olla että onko alkoholin käyttö ok vai ei:DDDD hyvä postaus Iina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii! Ihmiset suuttu älyttömästi siitä että kerroin minun mielipiteeni ja alko haukkumaan mua sitten kaikeks paskaks ja sit vittuilemaan siitä kypsyydestä ja aikuisuudesta. Otti selvästi asiat liian henkilökohtaisesti ja alentu ala-asteen tasolle...

      Poista
  52. mikä sun ask on? :O

    VastaaPoista
  53. vittu olet outo muija. tää video löytyy varmaa pian kaikilt sivuilt mille voi nauraa voin sanoo ( esim sama ku feissarimokat )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonko mä siks outo ku en juo? Haha en ymmärrä mitä outoo noissa mun jutuissa oli :-D Ne oli vaan mun omia mielipiteitä. Ja varmaan löytyykin kun sä sen sinne laitat ihan varmasti, mutta sitä en ymmärrä että miks tälle ees naurettais? Enemmänki tästä suututaan. Ja isot kirjaimet on olemassa :-) mutta joo taian tosiaan selvittää teiän kaikkien anonyymien nimet ja sillee, koska tää ei oo enää hauskaa!

      Poista
  54. Oon sanonu tän jo joskus aikasemminki mut sul on ihana blogi! :):) ja oon täysin samaa mieltä noista mielipiteistä! varsinki noista päihdejutuista! Miust näytät hienoo esimerkkii siitä kuinka voi olla onnelline ja ilone ilman pähteitäki! :) Kiitos taas kun oot perustanu näin upeen blogin! :)

    VastaaPoista
  55. Kyllä mulla ainaki nousi ihokarvat pystyyn ku kattoin tän videon! Oikeesti! Sä oot tosi rohkee ku sä uskallat sanoo mielipitees noin hyvin. Mä en ite uskalla sanoo mun omia mielipiteitä noin vahvasti. Tää video oli niin huikee!

    Oon samaa mieltä sun kanssa tosta alkoholista. Mikä järki on käyttää rahat alkoholiin, kun sitten kumminki oksentaa seuraavana päivänä ja on paska olo, siinä ei oo mitään järkee.
    Mä menetin isoveljen noin vuos sitte, koska se joi niin paljon, suoraan sanoen se oli alkoholisti. Siitä päivästä lähtien mä oon ollu alkoholia vastaan ja mä en ymmärrä vaan miks vitussa pitää juoda viinaa, olutta ymsyms.. Kyllä mä ymmärän sellasen vähäisen käytön sillontällön, mut sitä en ymmärrä jos pitää jokaikinen viikonloppu olla hirveessä kännissä ja käyttää rahat vaan alkoholiin! siinä ei oo mitään hauskaa, mutta joittenkin mielestä vissiin on.

    Mutta sun blogi on aivan ihana! Kirjotat aivan ihanasti ja sä oot oikeesti täydellinen! Ootan aina innolla sun postauksia, koska niitä on ihana lukea! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon♥!

      Ja niinpä! Mä tossa videolla just kuvailin sellasta liikaa juomista, koska jos kohtuudella juo niin ei silloin pahaa oloa varmaan tuukkaan! Voi ei, ikävä kuulla:( Koita pärjätä!

      Kiitos vielä todella paljon ihana♥! :')

      Poista
  56. Kattelin tätä videota ja oon suoraan sanottuna sanaton.
    Okei joo, nää on sun mielipiteitä, mut täst saa sellasen käsityksen, et oot tosi ylimielinen. Tääkin on vaan ensivaikutelma, koska en tunne suo.
    Ootko koskaan ajatellu, et nää teinit jotka ryyppää ja rellestää, voiki olla sellasii ihmisii, jotka yrittää tän avul saada kavereita? Ja voin itse sano että kokemusta on. Toi sun mielipide oli aika jyrkkä ja olis vaa voinu sanoo; en tykkää alkoholin käytöstä. Olisit vaa unohtanu ton kaiken paskan suoraan sanottuna, tuolta välistä pois.
    Tai sitten toi fb ja ig kohta. Oletatko 11 ja 12 vuotiailta jotain? Mä en ainekaa kadu mitään kommentteja tai kuvia ton ikäsenä ja en tuu koskaan katumaa, koska miks katua, ku se on jo tehty, ei sitä saa mitenkää poistumaa mistää?
    Ja must alkaa vähä tuntuu siltä, et tänne sun blogiin ei voi mitään kommentoida, koska suo ärsyttää se? Ei ihmiset oo mitään ajatusten lukijoita ja mä en ees pahemmin lue kommentteja, joten oon itekkii monesti laittanu monen kysymyksen mikä on voinu olla miljoona kertaa siel blogis.
    Ja en tarkottanu tätä pahalla, mut voin sanoa, et aika moni sun lukija aattelee,et sä et pidä niistä, koska ne on tollasii joita suo ärsyttää... Mä oon ainekin yksi noista ja oon tosi pettyny mun lempi bloggaajaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiiän että tosta videosta saa sellasen käsityksen. Esitän mun mielipiteet todella jyrkästi. Mut siis kun mulla alkaa kiehumaan niin mun suusta pääsee kaikki paska ulos.
      Ja en mä oo aatellu sillee ikinä. Ku ite en oo just sellanen että käyn juhlissa tai muuallakaan hankkimassa kavereita juomalla. Mutta nii ne jotka juo ja tykkää siitä nii se on varmasti hyvä tapa saada samankaltaisia kavereita :)
      En oleta, mutta se onkin just se että ei kannata tehdä ton ikäsenä ig ja fb. Ja toi katua oli väärä sana, piti vaan sanoa että hävettää varmasti. Mutta oon tullu tässä siihen tulokseen että se kuuluu ehkä jokaisen elämään että tekee jotain typerää ja siitä oppii sitten :)
      Mua ärsyttää vaan sellaiset kommentit jotka ovat itsestäänselvyyksiä tai täysin typeriä mun mielestä. Huomaa kyllä kuinka eri tavalla vastaan ihmisten kommentteihin: riippuu ihan siitä miten otan sen kommentin. Ja mä en vissii tossa videolla sanonu mitään muuta ku tosta youtube palkkijutusta? Koska siis sanoin siitä vaan sen googlen käytön takia. Mua ei siis niinkään ärsytä se että samoja kysymyksiä tulee, vaan se, että ei osata googlata. Koska ymmärrän että esim. tän postauksen kommenteissa on toisteltu samoja asioita, koska ei moni oo jaksanu näitä kaikkia todellakaan lukea!
      Ja juu tää nyt oli suht. asiallinen kommentti vaikka ei mikään miellyttävä niinkuin ei monet muutkaan. Ja harmi jos moni lukija aattelee etten pidä niistä, sillä mä rakastan mun lukijoita! Videolla saa ehkä vaan väärän käsityksen noista asioista, koska sanon ne aika ilkeästi ja loukkaavasti...Mutta siis pointtina oli etten mä vihaa ketään! Ton videon tarkotus oli vaan se, että mä en pidä joistain asioista mitä mun lukijat tekee, mutta se ei vaikuta siihen pidänkö mä heistä muuten ihmisinä. Ja joo mä tiesin että ottaisitte itseenne tästä. Mua ärsyttää ihan älyttömästi että jaan mun mielipiteeni ja muhun petytään sen takia, sillä tarkotus ei ollu haukkua tahallisesti ketään. No omapahan on asianne!

      Poista
    2. Jokainen saattoi hieman ottaa tän videon henk.kohtasesti, mutta voit korjata asian myös sillee,että kerrot esim videon avulla,kuinka tärkeitä me lukijat ollaa sulle :) Koska sulla on tullut nyt pari videota missä on ns negatiivisia mielipiteitä,nii seuraavaks kerro positiivisia mielipiteitä :) Koska nyt lukijat on saanu aika erillaisen käsityksen susta, mitä oikeesti oot :/
      Äläkä ota tuota ensimmäistä kommenttia henkilökohtasesti, koska mielipiteet on mielipiteitä ja niitä aina saadaan! <3

      Poista
    3. No joo voin koittaa vaikka heti seuraavaks tehä sellasen videon :)! Ja niinpä :(
      En ota! Ja niin♥

      Poista
  57. Tää oli hyvä postaus:) ja muutenkin ihan huippu blogi! Jatka samaan malliin, äläkä välitä niistä jotka haukkuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)!! Ja en mä sillee vaikka harmittaa kyllä vähäsen... :/

      Poista
    2. Uskon sen kun tästä tuli näin iso asia, kun kaikki ei tajunnu, että ne on sun mielipiteet. Oon samaa mieltä sun kanssa päihteistä! Pidä omista mielipiteistä kiinni :) oot ihana ja vahva ihminen :) kaikkee hyvää sulle! <3 :)

      Poista
    3. Niinpä! :( Ja hyvä juttu! Ja niin pidänki :) Kiitos paljon ja samoin sulle♥! :)

      Poista
  58. Moi Iina! Mä voisin kommentoida vaikka ja mitä, niin puolesta ku vastaan. Mutta en viitti enää pahottaa sun mieltäs vaan pidän omat MIELIPITEENI itselläni. Ymmärrän ihmisten pointit mut samalla en..huoh mitä porukkaa. Pointti tähän kommenttiin siis se että en voi toivottaa ku jaksamista sulle näitten kommenttien kanssa. Ihmiset saa esittää mielipiteensä mut kaikkee ei aina tarvis sanoo niin suoraan? Enkä nyt viittaa pelkästään suhun..huoh ja tsemppiä!! :)
    ps. Kuka tunkee sorsia pilluun?! :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ja niin tiiän että jotku on joissain asoissa samaa mieltä ja joissain täysin eri mieltä! Mutta niin ymmärrän mäkin just ku ihmiset tulee puolustamaan omia mielipiteitään, mutta sitä en, että aletaan sitten mua haukkua ties mikskä :D Koska mä en haukkunu niitä ihmisiä, vain niiden tekemisiä. Kiitos, sitä todella tarvitaa!
      Ja haha niinpä XD

      Poista
  59. Ois ehkä kaikkein paras jos vaa unohettais tää "paskamyrsky" ja annettais kaikkien ajatella niinku ite haluu ja omata ne omat mielipiteet :)
    -Elina

    VastaaPoista
  60. Tää ei oo totta!!:D tämmösii kommenttei pelkästään mielipiteistä, joka meinaa just sitä et ihmisen omia ajatuksia :) mut joo ei mulla muuta

    VastaaPoista
  61. Sul näyttää olevan aika tylsä elämä jos tollaset pikkulasten jutut ärsyttää sua...niinku ei vittuukaa paina jos pienet tytöt kommentoi jonku peltosen kuvii,herää ja anna niitte elää
    Siin mun mielipide

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl ne muitaki ärsyttää :-D mut sua ei joten hyvä juttu! Ja joo eläköön miten elää, lapsuuteen kuuluu kaikki tollanen.

      Poista
  62. Ihanaa! Vasta tänne eksyin ja nyt jo hymy korvissa kun lueskelen näitä tekstejä! Tää on nini ihana, aito ja aurkoinen että wow!
    Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  63. Herranjestas mitä kuunneltavaa, enitem ihmettelin tota benjamin peltoseen liittyvää juttua. Siis sua ärsyttää jos pikkutytöt (huom!) PIKKUTYTÖT kommentoi Benjamin peltosen kuvaan jotain?!? Niiku herätys nyt anna niiden vittu kommentoida äläkä puutu siihen! Ne on viattomia lapsia siis pikkutyttöjä?! En kertakaikkiaan ymmärrä.. ihmettelen jos tällästä blogia kehutaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain on väärä sana. Tarkotin sitä että kysyy voitko seuraa siltä. Mutta joo on tullu ihan oikeesti jo tuhannennen kerran selväks että pikkutytöt kommentoikoon mitä haluaa, koska siis tajusin tässä että se kuuluu melkein jokasen elämään että kommentoi / tekee joskus jotain noloa. Sanoin vaan sen, koska parin vuoden päästä kun ne muistaa ton nii :) no ihan sama sulle on kai turha sanoa mitään.
      Ja tää oli mun _mielipidevideo_ joita oon tehny kaksi. Tää mun blogi on muuten ihan lifestyleblogi enkä yleensä tee tälläsiä nii ei tän pitäis mun _blogia_ muuttaa siihen että nyt tää on sit huono blogi kun sanoin pikkutytöistä mielipiteeni. Mutta ihan sama alan kyllästyä tähän että kiitos kaikille jotka on vieny mun ilon postailla :-)

      Poista
  64. Hyvä Iina!:) Mä arvostan sitä et ihmiset uskaltaa sanoo mielipiteensä!! Selailin noita konmentteja ja aikas paljon oli negatiivisia palautteita...mä en tajuu sitä miks jotkut ihmiset tulee tänne haukkuun toisen videoo:0 tekis sitte ite paremman!:) tottakai saa olla erilaisia mielipiteitä mutta silti. Oli hyvä video ja oon sun kanssa samaa mieltä noissa mielipiteissä! :) ihanaa syksyä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep negatiivisia kommentteja kyllä riittää... Huomaa että melkein kaikki liittyy alkoholiin :-D ja niinpä! Mä kerroin tosi avoimesti noi mun mielipiteet mitä en oo kovin monen ainakaan nähny tekevän videolla. Että oon tyytyväinen että uskallan tehä tälläsia videoita vaikka tuleekin vaan kaikkea paskaa melkein niskaa :)
      Kiitos paljon sulle ja sitä samaa <3!

      Poista
  65. Noi sun mielipiteet on mun mielestä ihan totta! Itteä ainakin hävettää mun vanhat ig kuvat joihin oon laittanu jotain "#finnish#girls#drinking#alcohol#drunk". Siis mitä hittoa oon aatellu!!? Joo kaikki varmaan tietää nyt et oon juomassa hei jee xDD ja muutenki oon ruvennu pohtii tätä alkoholinkäyttöö, joka vklp on jotain juomiseen liittyvää, ni onko ne mun oikeita ystäviä kenen kans on hauskaa vaan ku oon juomassa? Ja olisin säästyny häpeältä x1000 jos oisin ollu noin fiksu kun sä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että jotku on samaa mieltä ! :) ja haha xd ja niinpä!

      Poista
  66. Katoin ton sun videon ja okei osittain ymmärränkii sua mutta kun tuossa lueskelin noita kommentteja niin oletan ja huomasin että oot tiedostannu että ihmiset saattaa ottaa tän asian aika rankasti mikä sitte taas johtaa siihen että tulee erilaisia kommentteja erilaisia mielipiteitä niin negatiivisia ku positiivista. Että itse en nyt ketään tässä rupea sormella todellakaan osoittelemaan mutta mietin vain että kun oot aika voimakkaasti kaikissa kommenteissas tuonnu esille että kyse on sun mielipiteestä nii muista että kaikki kommentit täällä on meidän muiden mielipiteitä ja yksi asia mikä pisti erityisesti silmään on se miten asiattomasti ja ilkeesti saatat ihmisille vastata. Vaikka kommenteissa esiintyy paljon toistoa ja voin sanoo että itse entisenä bloggaajana sen hyvin tiedän niin se ei mun mielestä kuitenkaan oikeuta tiuskimiseen ja vauhkoamiseen. Silloin pitää vaa ymmärtää ettei kaikki välttämättä tajua 'katsoa googlesta' tai lukea vanhempia kommentteja. Puhuit myös sun videollas kypsyydestä ja no mun mielestä kypsyyttä voidaan arvioida ihmisen käyttäytymisestä ja tavasta kohdata muiden mielipiteet. Enkä nyt kohdista tätä juttua pelkästään suhun vaan myös muihin tällä asiattomia kommentteja ilmaan heittäneisiin nimettömiin ja nimellisiin. On ihanaa että ihmiset uskaltaa tuoda mielipiteitään esille näin julkisesti mutta kielenkäyttö on nyt mun mielestä avain sana tähän hommaan. Eli olisi hyvä jos miettis aina kahdesti ennen ku tuohtuneena mitään kommenttia kirjoittelee. On nimittäin todella törkeää tekstiä niin sulta kuin lukijoilta. Nostan sulle kuitenkin hattua kun uskallat mielipitees tuoda asioista esille mutta muista kuitenkin se että ihmisen kypsyyttä henkisesti mitataan sen sanoilla ja teoilla että jos ei muiden mielipiteitä osaa ottas vastaan niin ei välttämättä ole valmis näin suureen mielipiteiden julki tuomiseen. Mutta ihmiset kasvaa joten peukkuja sulle blogin jatkamisee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oon kyllä jossain kommentissa sanonukkin siitä että nää on teidän mielipiteitä, mutta siis ne vois esittää asiallisesti koska ihan oikeasti mulle on tullu paha mieli kun mua on haukuttu sen takia että oon kertonu oman mielipiteeni:( tarkotan siis sillee asiallisesti ettei ala heti haukkuu mua jokskuu ihmeen hiekkapilluks yms. Tai sit muuten vaan käyttää niitä hymiöitä sillee vittuillen.
      Sitte toi asiattomasti vastaaminen: mä kun suutun niin silloin en todellakaan pysty olemaan tyyni ja rauhallinen ja vastaamaan asiallisesti! Mä en usko että sen osalta tuun koskaan sen kypsemmäksi, sillä oon tullu mun isääni siinä. Niin ja jossain kommentissa mainitsin siitä että tiiän ettei kaikki oo jaksanu lukea näitä kommentteja todellakaan ja siksi tulee toistoa. Mutta siis mulle käy tää liian raskaaksi ja alan oikeesti tiuskimaan! Mutta joo mä oon mä ja tuun siis varmaan aina vastaamaan todella ilkeästi jos mulle tulee ilkeä kommentti.
      Ja juu mä en vaan varmaan koskaan tuu kypsäksi näissä kommenttijutuissa mun luonteen takia. No mutta ei kai tässä nytten enää muuta voi sanoa , oon mikä oon enkä muuksi muutu(paitsi tietysti kasvan aikusemmaks ajan myötä jne.). Kiitos kuitenkin :)

      Poista
    2. Tuota noin omaan käytökseen voi aina vaikuttaa ja ihan näin ystävällisenä vinkkinä: jos suuttuessasi et pysty vastaamaan asiallisesti niin silloin kannattaisi poistua koneen luota hetkeksi ja vastata kommentteihin kun olet vähän rauhottunu.

      Poista
    3. Tai mä taian jättää tästä lähtien vastaamatta...

      Poista
  67. Blogia ei kuule tyttö hyvä voi pitää jos ei osaa ottaa kritiikkiä vastaan asiallisesti :) Eli opetteles olemaa ny ite kypsä ja vastaa asiallisesti vaikka suututtais :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kun vielä muutkin tajuaa että haukkuminen ei ole kritiikkiä :) ja kai se sitten on lopetettava blogi kun en kestä _haukkumista_. Vaikka en kyllä lopettais mistää hinnasta :-)

      Poista
    2. Iina älä missään tapauksessa lopeta blogia!! tää on niin hyvä, mun lemppariblogi! :)

      Poista
    3. En mä oo todellakkaan lopettamassa! Mä sanoin vaan tolle edelliselle anolle kun alko ärsyttämään. Mä rakastan postaamista ja yleisesti ottaen kommentteja paitsi tän postauksen on poikkeus:( Mutta kiitos paljon :')!

      Poista
  68. Ootpas sie agressiivinen nois sun "mielipiteis". Miten metsään huutaa, siten metsä vastaa. Se et valitat tommossista turhista asioista kuten et joku kommentoi sun blogiis väärää kohtaa ni huhuh. Ja se et jos noi nuoret "nolaileee" itteensä faces tai instas ni sen ei pitäis haitata sun hengittämistä millään tavalla. Mitä alkoholiin tulee ni se on niitten muitten oma asia se on mun mielest tosi hyvä etteet ite viel juo. Se jos joku toinen juo ei vaikuta sun terveytees millään lailla joten ei sun sellassii tarvi alkaa haukkuu. Kaikil ihmisil ei oo yhtä helppo elämä ku sulla ja sellassille ihmisille alkoholin käyttö voi olla jonkinlainen pakokeino arjesta. Ja kaikki ihmiset ei häpee vanhoi juttujaa ite ainaki kattelen jotai vanhoi face päivityksiini naurellen ja miettien kuinka helppoo silloin joskus elämä on ollu ku ei oikeesti oo tarvinu tehä melkeimpä mitää ja on tullu valitettuu turhist asioist ym. ja mulle ne ainaki niitten lukeminen tuo vaa hyvii muistoi mielee enkä häpee sitä millain ihmiin oon joskus ollu koska siintä mitä oon joskus ollu ja tehny ni oon kasvanu ja tulluu viisaammaks ja mun oma persoonallisuus on kehittyny siintä mitä oon ollu. Ja sun blogis ei oo mitää 2000 lukijaa sul on 700 se on tosi hienoo et sul on noinki paljo lukijoit mut se et jos ei kysy ketää lukee omaa blogiaa ni ei sit luultavimmin niin monet tule lukee. Kaikki sun lukijat ei lue sun jokaista päivitystä, kommenttii ja kuvatekstii , joten ne ei voi välttämättä tietää mitä oot joskus viikko sitte kirjottanu. Vai lukisitko ite kaikkien blogien jotai seuraat ni kaikki kommentit varsinki jos kommenttei ois yhtä paljo ku mitä sulla tulee ku kirjotat aika usein. Ask on kysymys sivu mut sinne voi kuka vaa kirjottaa ihan mitä vaan. Ja jos semmossen teet ni kannattais varautuu myös niihi ootko pannu kysymyksii. Insta on sitä varten et ihmiset saa jakaa kuviaan se et jos joltain ihmisetl tulee tommossii kuvii mitkä sinuu häiritsee niin paljo et saat jonku kohtauksen nikannattaisko lopettaa sen ihmisen seuraaminen? Ja sinullekkin se et et oo kovin vanha viel ja sunki kannattais miettii mitä tänne blogii ja youtbee laitat koska sit ku oot mun ikäin sä saatat hävetä silmät päästäs ku katot esim tän postauksen videon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluun jakaa ihmisille nää asiat mitkä mua ärsyttää. Ja ei haittaa ei sitten pätkän vertaa, nolatkoon itteensä minkä kerkeää mutta sanoin vaan että kyllä se nyt silti ärsyttää minua. Tein tästä muuten äsken just videon, että mä en haukkunu keitään ihmisiä, vain ja ainoastaan niiden tekemisiä. Se video tulee varmaankin tänään illalla että siinä sitten tarkemmin teille.... Ja mä en puhunut omasta blogista tossa herranjestas. Mä puhuin niinku sellasesta blogissa jolla on sen 2000 lukijaa? Ärsyttää vaan kun ihmiset käsittää melkein joka ikisen jutun väärin ja mä oon ihan älyttömän turhautunut tähän. Sitte joo totta, jos ei koskaan mainosta omaa blogiaan niin ei varmaan lukijoita tuukkaan mutta pointti oli se että se ihan sama kopioitu teksti laitetaan jokasen vastaantulijan blogiin -.- Ja nii ei luekkaa eikä tiedäkkää? Miten tää liitty tähän? Jos meinaat sitä youtube palkkijuttua niin ei, ei ja vielä kerran ei. Tän asian pointti oli että löytyy googlesta tollanen tieto. Ja nii olen varautunut niihin kaikkiin kysymyksiin mutta kai mä siitä saan silti sanoa täällä että ne on nii turhii kysymyksii? Ja no toi seuraava kohta.... no illalla tulee se video todennäkösesti nii toivottavasti ymmärrät sitte paremmin.
      Ja joo mä tiiän senki ja oon senki täällä jo sanonut. Mä oon siis sanonu sen, että muaki varmaa hävettää parin vuoden päästä nää jutut mitä oon nyt tänne laittanu. Mutta juu en enää jaksa nyt vastata tälläsiin asioihin pahemmin kun tosiaan tein äsken videon sen takia kun ihmiset näyttää käsittävän nää jutut ihan päin persettä.

      Poista
    2. Tyttö hyvä jos sinä tämänkaltaisen videon tänne laitat pitää sinun osata varautua siihen että ihmiset ymmärtävät asioita eritavalla ja että asiat joista kerrot omia mielipiteitä saavat muut jakamaan oman mielipiteen asiasta.

      Poista
    3. En ole sanonut ettei omia mielipiteitään saisi tänne laittaa? Niitä pitääkin laittaa mutta se on täysin eri asia että miten sen kommentin sitten laittaa. Jos nyt vaan viitsisitte odottaa sitä seuraavaa videota!!

      Poista
    4. Voi jumalauta anot Iina sentää kertoo omat mielipiteesä ihan omalla nimellään. Kiva että teilläkii on omia mielipiteitä samoista asioista mutta jos niistä on pakko kertoa nii seiskää sitte ihan itte omien sanojenne takana. Kiitos.

      Poista
    5. Niinpä! Kiva että jotku vielä pitää sentää munki puolia ♥ :')

      Poista
    6. Asiat voi ilmasta eri tavalla voi sanoo asian rakentavasti tai tuollain epäkypsästi. Miettikää mitä päästätte suusta ja minne. Teit varmaa viel aikuisempana tai minkä ikinen oletkaan hävettää mitä oot päästäny suusta ja jos on pakko sanoo jotain nii voiko sen sanoo niin että et ole anosti sanonu sitä sillon uskon mitä sanot muuten se on turhaa. Oon monesti sanonu tästä tähän blogi juttuun, koska sä et tehny mitään väärää ja mä en tykkää et sua kiusataan. Oot ihana nuori nainen ♥

      Poista
  69. Lisää mielipide videoita! Ja tämähän on nimen omaan MIELIPIDE video, eli en tulis haukkumaan :) Mullaki nolottaa jotku vanhat jutut facessa mitä oon parivuotta sitte kirjottanu, mutta sulla on ihana blogi ja kuvat huippu hyviä! oot yberkaunis ja tuntuu et sulla on kaikki hyvin! :) Semmonen postaus ois kiva, jossa ois jotain epäonnistuneita kuvii ja näi :D oot tosi ihana ja vaikutat ''kypsältä'' ikäisekses :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :-)!! Ja haha ! Juu täytyy tehä semmonen joskus :D Mutta kiitos vielä :')

      Poista
  70. Mun mielestä tää oli tosi hyvä video! On hienoo, et kerrot omii mielipiteitäs noin avoimesti! :) Mun mielestä tosi tyhmää tollanen, et jotkut tulee haukkumaan sua, koska et sä oo haukkunu ketään ihmisenä!! Joten jatka näiden tekemistä ( ja muidenkin videoiden tietysti ;) ), äläkä välitä asiattomista kommenteista! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla :)! Ja nii kyllä mustaki ja niinpä! Jatkan jatkan ;) Ja juu koitan olla välittämättä ! :-)

      Poista
  71. Moi iina :) musta oli toi sun video ihan asiallinen vaikka en kaikista asioista ihan samaa mieltä olekkaan, mut tosta alkoholi asiasta sen verran et eikö susta edes täysikäisenä ole sopivaa juoda vai onko ok kun sen tekee kohtuudella? mites ite aijotko olla juomatta sen jälkeenkin kun täytät 18? ei sillee et siinäkään olis mitään pahaa halusin vaa kysyy haha :D naurattaa tää ''paskamyrsky'' ku ihmiset valittaa sun mielipiteestä ei luulis olevan noi vaikeet tos iäs jo ymmärtää se et mielipideasioist ei kannata riidellä :D must oot just ihana ku kerrot avoimesti mitä mieltä oot, se herättää mielenkiintooki lukee tätä blogii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Ja niin se on hyvä että on omia mielipiteitä ! Ja täysi-ikäsenä ei oo paha jos juo, koska silloin en usko että ihmiset pitää sitä coolina. Silloin se on sallittua jo juodakkin :)Ja aion olla juomatta, ehkä siiderin tai kaks otan joskus harvoin !
      Ja niinpä :-D Kiitos paljon :-)!

      Poista
  72. arvostan sua nii paljo!
    huippu ku kerroit sun mielipitteet, oon tosi monessa asiassa sammaa mieltä :) tsemppiä iha hirmupaljon!<3
    ps. te asiattomat anot&nimelliset:. mielipide on aina mielipide, ei oikeuta kettään tuollaseen kielenkäyttöön ja kiusaamiseen!

    VastaaPoista
  73. oon ihan jokaisessa sun mielipiteessä samaa mieltä! Niin myötähäpeä kattoa suunnilleen mun ikästen (oon siis 14), tai jopa nuorempien kuvia instassa joissa ne oikee tarkotuksella esittelee juomiansa :D ite oon lestadiolainen ja me ei ruukata juua nii ite en siis koske kanskaan alkoholiin :) oot yks parhaimmista bloggailijoista ja oot ihan älyttömän kaunis!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla :)! Ja haha :-D ja se on hyvä juttu :)! Kiitos paljon<3!

      Poista
  74. Älä välitä noista toisista oikeesti. Ne on vaa oitain tyyppejä joilla ei oo muuta tekemistä ku ärsyttää sua, että sulla menis hermot. Oot tosi kaunis ja asiallinen minunkin mielestä ja mä tykkään susta ihan hirveesti ku oot noin ihanaa ! :))<33

    VastaaPoista
  75. Eiko facessä oo ikärajakin? Siis videossa oli vain Iinan mielipiteitä, ei niitä tarvitse ottaa henkilökohtaisesti. Kiitos Iina ihanista videoista. :)

    VastaaPoista
  76. luuletko et kaikkii jaksaa kiinnostaa lukee läpi sun jokaikinen kommentti ja ettii et onks joku kysyny tost youtube palkist ja miten kukaa voi tietää jos jotkuu on kysyny sit sult henkilökohtasest? Aika paskamaist käytöst sun lukijoit kohtaa et suunnillee vittuilet niille jos ne kysyy sult jotai kysymyksii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin sinä ihana anonyymi. Sanoinko mä tossa videolla nimenomaan että tiiän ettei kaikki tiiä että sitä on jo kysytty miljoona kertaa ? Sanoin. Se pointti oli vissii se että tollanen tieto löytyy googlesta :-D Oikeesti herranen aika sentään. Sä tuut tänne haukkuu just tollee tosta noin vaan, vaikka todellisuudessa sä et oikeasti edes ymmärtänyt sitä mitä mä tossa videolla sanoin. Ja joo kato ku mä vittuilin niille? Huoh oikeesti kuinka sä ja te muut anonyymit jaksatte vaan valittaa ja keksiä kaikkea paskaa mitä en ees oo tehny/sanonu. Kommentoikaa vasta kun ootte oikeesti perillä asioista. Aamen.

      Poista
  77. Voi ihana Iina! Pystyin samaistuu oikeesti lähes kaikkeen ja oon nii samaa mieltä noista sun mielipiteistä! Älä välitä haukkujista oot just täydellinen tollasena ku oot :)

    VastaaPoista
  78. ÖÖ tuota noin...samaa mieltä siitä et kannattaa miettiä mitä tänne nettiin laittaa ettei vaa tuu katumapäälle. Mutta entä jos sunki kohalla käy vaikka sillee et menee poikakaverin kans poikki? kyl tää sun blogi koostuu aikalailla hänestäkin ja sen huomaa jo siitä ku katto niitä tunnisteita mitä käytät eniten sun postauksissa. Kyllä ymmärrettävää onhan se iso osa sun elämää ja kaikkea hyvää teille mutta what if. Sit toi instajuttu mis puhuit siitä mitä porukka tekee ku on lähössä pitään hauskaa kavereiden kaa ja saattaahan siinä joku alkoholijuomakin vilahtaa. Puhuit itsesti pussiin :D jos sun mielestä hauskanpito on sitä et herkuttelet vähän kaverin kaa tai meet leffaan nii veikkaan et saattaa siittäkin jokunen kuva joskus instaan ilmestyä ;) ei pahalla tuli vaan mieleen ku tota videota katselin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, no siis poikaystävä tosiaan kuuluu mun elämään. Siksi se täällä blogissa näkyy, ihan niinku kuvat mun kavereistakin :) Eli jos siltä kannalta lähtään niin en sais siis pistää tänne kenestäkään muusta kuvia kuin minusta(siis koska voihan välit mennä kaverienki kanssa). Ja meillä on kyllä todella kestävä suhde, että enpä oikein usko.
      Ja nii saattaa ilmestyä mutta mun mielestä karkkien kuvissa esiintyminen ei oo yhtään noloa, toisin kuin alkoholijuomien :-D? Eli en puhunu itteäni omasta mielestä pussiin xd?

      Poista
  79. Moikka:) Oon seurannu sun blogia jo jonkun aikaa youtuben puolella ja nyt eksyin tänne sun blogiin:) Mun mielestä tää sun mieilpide video tai se oli hyvä:) kiva et uskallat kertoo mielipitees julkisesti ja se että vielä pyydät anteeksi niin on todella hienoo:)! Nyt mä vielä täs lopussa tahdon sanoa et kaikkee hyvää ja toivottavasti jaksat postailla ja tehä videoita mahdollisimman pitkää koska sun elämää on kiva seurata!:) oot muutenkin tosi kaunis ja sä ja teemu oootte tooosi söpö pari:)♡

    VastaaPoista