lauantai 26. lokakuuta 2013

My first time -video + kuulumisia!

Heippa! Eli siis tiistaina Inka oli meillä yötä. Käytiin kaupassa, juteltiin ja naurettiin niinkuin aina. Keskiviikkona käytiin kuvailemassa. Tai no mentiin ulos ja otettiin pari kuvaa ja todettiin että ei nyt kyllä onnistu sitten millään. Niistä tuli ihan kamalia ja tasan yks naamakuva pääs siltä reissulta tähän postaukseen. Siinäkin näytän ehkä vähän, no, tärähtäneeltä :-D Tiiättekö sen tunteen ku ootte laittautunu ja katotte peiliin ja ootte tyytyväisiä? Sitten kun ottaa kuvia niin näyttää niissä ihan kamalalta? Mä tiiän ainakin tän tunteen.öösataa 290 my first time 002 my first time 010 öösataa 287 öösataa 096 Illemmalla Teemu onneks tuli vielä meille ja saatii sisällä pari kuvaa otettua! Mä päätin vielä illalla että haluun tehä meille tonnikalacanneloneja. Siinä me sitten niitä väsättiin Teemun kanssa illalla. Hyvää oli! Torstaina mun laturi sitten tilttas lopullisesti. Mä silloin joskus teille kerroin siitä, ettei se lataa ku joissaki asennoissa. Mä yritin kaikkea mahdollista mutta se ei vaa enää ladannu ollenkaan. Yritin sitten loppupäivän säästää akkua ja meni aika tiukille kyllä :-D Illalla äiti toi siis uuden laturin mulle. Se sentään latasi jotenkin, mutta nyt tiiän että tossa mun kännykässä on myös vikaa. Se ei vaan lataa sillee kunnolla vaan keskeytyy välillä. my first time 018 öösataa 055 öösataa 003 1 Eilen tein teille ton videon. Mä päätin nyt tehä sen teille, koska mulla ei ollu paljoo aikaa ja toi oli helppo toteuttaa :) Sitten Janna jo tulikin meille. Me syötiin ja lähettiin bussilla Veturiin. Siellä me oltiin semmoset vajaa kaks tuntia vaan. Käytiin kattomassa Jannalle kenkiä ja löyettiinki sellaset! Mulle ostettiin kahvakuula. Käytiin kanssa arnoldsissa juomassa fruitiet. Tultiinki sitten tänne ja lähettiin treenaamaan. Sen jälkeen meitä oottikin lämpimät pitsat täällä kotona. Mä vaan ahmin koko pitsan tosi nopeesti ku oli ihan järkyttävä nälkä :-D idmy first time 016 öösataa 194 öösataa 066 Illalla me käytiin vielä ennen salkkareita kaupassa ostamassa herkkuja! Loppuilta menikin herkutellessa ja kännykällä kuvia otellessa. Tänää herättii tossa yheksän jälkeen ja syötiin aamupala. Mä aloinkin melkein heti sen jälkeen editoimaa tota videota. Mennään kohta kuvailemaan Jannan kanssa, mutta ne kuvat laitan sitten seuraavaan postaukseen! Ainii oon unohtanu sanoa että Janna on meillä siis pe-su. Tällä kertaa mulla ei oo nyt muuta, heippa ihanatupeeta 105 öösataa 192 my first time 036

59 kommenttia:

  1. Oot tosi kaunis! :) ja tää blogi on mielenkiintone. On hyvä laatusia kuvia ja videoita!

    pari video ehdotusta: aamu/iltarutiinit, ja sit jotain jos esim. kertoisit sun treeneistä jotain, tai näyttäisit miten sä teet yleensä sun voimistelu liikkeet yms. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)! Ja kiitti myös ehdotuksista :)

      Poista
  2. Löysin sun blogin sattumalta youtuben kautta, tosi kivoja kuvia ja kiva blogi!:) Oot myöskin tosi kaunis ja söpöjä ne videot sun poikaystävän kans, anteeks ei "kuulunu" tähän koska Teemu ei esiinny täs. Mutta tuli mieleen ku niitä just katoin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :>! Ja joo ei se mitään, ei mua tollanen haittaa yhtää että sanotaa uusimmassa postauksessa toi :D!

      Poista
  3. VOI EI, IHANA KOIRA, KU OIKEE STALKKAA OVELTA LOPUSSA :DDDDDDDD

    VastaaPoista
  4. Oot niin kaunis!:) Tää blogi on mun lemppari! Tee joku kokkausvideo, osaat tehä niin ihania ruokia ja herkkuja:3 My Dayt on aina niin kivoja, ois kiva jos tekisit niitä lisää:) Kaikki ostosten esittely videot on tosi kivoja ja sit joku vaatevinkki/sun lempi asukokonaisuudet videolla. Jatka samaan malliin, oot ihana!<3

    VastaaPoista
  5. Kui usein oikee syöt pizzaa, ku melkee joka postaukses on kuva pitsasta???????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en syö oikein enää, mut nyt ku Janna tuli nii syötii, koska Janna käy nii harvoin meillä.

      Poista
  6. noi kuvat on sika täydellisii sust, jotkut vaa onnistuu ain :D :( ja ton ekan kommentin video ehdotukset kuulostaa tosi kivoilt:)

    VastaaPoista
  7. Oi ihania kuvia ja aivan ihana toi video taas kerran! Oot niin aito ja ihanan olonen tyttö:)

    VastaaPoista
  8. Oii sulla on aina tosi kivoja nuo kuvat:) mistä tuo kultainen kello on? Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :)!
      Ja se on ebaysta, kiitos! (:

      Poista
  9. Löysin tän sun blogin joku pari viikkoa sitte ja tää nous heti top3 joukkoon! En löydä mitään moitittavaa, kuvat on hyvälaatusia ja isoja, samoten videot, postaukset mielenkiintosia ja pitkiä ja ulkoasu selkeä ja hieno. Oot kyllä kaikki lukijas ansainnu! Vaikutat muutenki ihmisenä tosi ihanalta, tutustumisenarvosena tyyppinä :) Oot nii nätti ja kiva tyyli ja kaikkea :3 Toivon, että jatkat tätä bloggaamista mahollisimman pitkään, koska ootan aina innolla uutta postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wou, kiitos tosi paljon !! :)
      Ja hyvä että jotku sentään pitää mua tutustumisenarvosena, koska jotku on nyt saanu musta ylimielisen kuvan :/ mutta kun oikeesti ne ketkä mut tuntee tietää etten sitä oo :-D!
      Mutta kiitos vielä tosi paljon sulle :> !

      Poista
  10. sä oot oikeesti tosi ihanan olonen tyyppi! oot oikeesti tositosi kaunis& ja voin kyllä sanoa että tää blogi on parhautta ! <3

    VastaaPoista
  11. hei onko tolla inkalla blogia? :)

    VastaaPoista
  12. Ei vittu luulin että rupeet kertomaan sun ekasta seksi kerrasta ::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Iina nyt ehkä mistää Nii henkilökohtaisesta kirjota... Eikä tarvi noita kirosanoja aina laittaa ku pitää aina laittaa jotenki sillee että: vittu luulin että Sä vittu kerrot sun ekasta seksikerrasta vittu... Iina sun blogi on kerrassaan ihana ja paras::)!

      Poista
    2. 1. Anonyymi: haha :D
      2. Anonyymi: no en nii! Kiitos paljon :)!

      Poista
  13. Ihana ku kirjotat niin usein ku en tiiä muita näi mahtavii Blogeja koska ne kirjoittaa just Nii harvoin! Ihan paras blogi, kiitti ku saahaan lukee tärkeitä asioita sun elämästä! Ei haittais vaikka kirjottaisit useamminkin;) kuvat on aina ihan mahtavia ja kirjotat ja puhut videoissa aina tosi rennosti ja aidosti. Sori kun laitan nyt tähän mutta älä jaksa välittää niitten haukkujien kommenteista ne on vaan kateellisia sulle ja jos kerran sun tarkotus ei oo loukata ketään ja sanot sen selvästi Nii Se sitten tarkoittaa sitä, ja ihmiset vois tajuta sen... Onneee kauheasti teille Teemun kanssa eteenpäinkin ootte tosi söpöi ja käytte toisillenne Nii hyvin, pitäkää siitä kiinni!♥ Ää tästä tuliki kauheen pitkä kommentti vaikkei pitäny mutta toivottavasti Se ei haittaa:D Keep Going Iina :)! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw kiitos paljon :') Ja joo mulla on tapana kirjotella usein, kunhan vaan on kuvia ! En tykkää tehä postauksia jos ei oo oikein kuvia :( Mutta voi kiitos paljon ihana, piristit mun päivää♥! :>

      Poista
  14. Ihana blogi oikeesti ihanaihana ja huomasin yhestä kommentista ku oli joku laittanu että kerro teemulle että hän on onnellinen kun hänellä on sinut, Nii onko liian udeltua kysyä mitä Teemu sanoi siihen? Se on ihan totta oikeesti enkä tahdo olla mitenkään töykeä utelija, eli en pakota vastaamaan jos et haluu kertoo:)! Olis tosi kiva jos oikeesti voisit tehä jonkun videon treeneistä! Voisitko? Olet ihana♥!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos tosi paljon♥! Ja joo se sano että "niin mä oonki" :> Ja voin tehä ku tosi moni on toivonu! Mutta se ei oo varmaan ihan seuraava video minkä teen, mutta sellanen kyllä tulee! Kiitos paljon♥!

      Poista
  15. Ois kiva jos tekisit videon jossa esittelisit teijän taloa!:))

    VastaaPoista
  16. Tiiätkö ketään keskisuomalaisia yleisurheilijoita jotka ei ois jku:sta? Ei siis tarvi tuntee vaan ees tietää? Okk kuullostaa tyhmältä mutta halyisin vaan tietää:D:D sulla on tosi ihana blogi luen ahkerasti!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voitko sanoo jotain seuroja nii kerron sitten :-D? Oon tosi surkee tietää mitää seuroja, etenkään keskisuomesta! x) Kiitos paljon :)!

      Poista
    2. No Öö Äänekosken urheilijat, jku, viitasaaren viesti, hankasalmen hanka, Suolahden Urho ja jotai sellasia!:DD

      Poista
    3. Voi ei xd En tiedä ketään noista seuroista! Ei tuu yhtäkään ihmistä mieleen :( Tai siis jku:sta tiedän, mutta sanoit tossa ekassa kommentissa että ihmisiä jotka ei oo jku:ssa :-D

      Poista
    4. No aattelin ettet tietäis Sitte oikee muita kun ehkä jku:n Nii laitoin sen siks tohon! :-D

      Poista
  17. ET oo yhtään sen näkönen etkä olonen että sun tarttis karsia mitää herkkuja oikeesti!:) saa kai sitä ihminen herkutellakin;) ois kiva jos tekisit postauksen parhaista kommenteista mitä oot saanu esim just blogissa ja koulussa ja näi! Paras blogi kirjota aina kun vaan kerkeet!:):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Ja nii en mä muuten niitä karsis, mutta urheilun kannalta se on tärkeetä :) Ja hei tarkotatko sä tolla kommentti jutulla sellasta, että kerron OIKEESTI hyviä kommentteja, eikä sen tyylisiä kun 10 parasta kommenttia -videoissa ? :) Kiitti ihana :> !

      Poista
    2. Siis oikeesti sellasia hyviä kommentteja jos tajusit xd

      Poista
  18. moii! :-) millä ohjelmalla sä teet näitä videoita? :-) ja viekö se paljon tilaa tietokoneelta, onko se helppo käyttöinen ja ilmainen ? :) kiva blogi, ja oot nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ! :) Sony vegas pro 10:llä! Ja se vie 101 mt:tä ja ei se mun mielestä oo ilmainen :o Mutta on ihan helppokäyttöinen ku on tottunu jo käyttämään :)! Kiitoksia :>

      Poista
    2. muistatko paljon se sitten maksoi ? :)

      Poista
    3. No siis mä en ite oo maksanu siitä mitään, koska Teemu toi muistitikulla mulle sen kotoontaan ja käytän sitä 'järjestelmänvalvojana' :-D Mut siis yritin kattoo netistä nii jotain muutama sata euroa vissii maksaa!

      Poista
  19. videoehsotus: nyt kun joulu tulee, ja jos vain tahdot ja jaksat, niin olisi kiva jos alkaisit tekemään sellaista joulukalenteria tänne blogin puolelle (1 luukku,2 luukku, kolmos luukku ym..) :) vaikka videoilla tai sitten vaikka erikoispostauksilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saanko kysyy että millanen se joulukalenteri on? :o Oon ihan pihalla tälläsistä :D Siis tarkotan sitä, että mitä ne luukut sisältäis x)

      Poista
    2. ihan mitä vaan vaikka jotain lyhyitä videoita vaikka 5 min videopätkiä ihn mistä vaan aiheesta :)

      Poista
  20. Oot varmaa sata kertaa vastannu tähä, mut mitä sä harrastat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon joo, vaikka se lukee tossa mun blogin oikeessa laidassa :-D? Eli yleisurheilua :)

      Poista
  21. Treenivideo jostain sun lempitreenistä yleisurheilussa :) Ja ehkä tätä kautta tulee selväksi rutisijoillekin, miksi et juo... Tsemppii !

    VastaaPoista
  22. Joku video yleisurheilusta olisi tosi kiva katsoa! :) Tsemppiä PK-kaudelle ja tuleviin kisoihin!! :)
    Ps. Olet todella kaunis <3 !! :)

    VastaaPoista
  23. Voi miten kaunis olet ! Käy kurkkaa jos kiinnostaa : www.spaceman-sini.blogspot.fi :) onks sul omaa youtube kanavaa tai vastaavaa jossa voi käydä kattoo sun videoita ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja on mulla kanava, se on Iinaps :)!

      Poista
  24. Tää oli hirmu kiva postaus ja jotenki pystyn samaistuu suhun ja vaikutat ajatusmaailmaltas aika samanlaiselta ihmiseltä ku mä j amuutenki joissai videoissa nään itteni jotenki sussa :D + pakko lisää että munkin poikakaverin nimi on teemu.. juu ei oolu täärkee. Mut tänä iltana löysin sun blogin jaa youtubesta videot ja oon ihan mahtava, tosi luonnnollinen ja oma ittes:)) Ja jossi videossa sanoitki että et ehkä lukiossa saa uusia kavereita, ni mul on samanlainen tilanne. Mutta joo :D HYvä bloggaaja ja vloggaaja 1(:

    VastaaPoista
  25. haluisin tietää kui levee sun sänky on :D ?

    VastaaPoista