keskiviikko 9. lokakuuta 2013

It doesn't get easier, you just get better

Moikka! Mulla on ollu tässä lähiaikoina hirveä stressi ja kiire. Siksi musta ei oo kuulunu nyt niin paljon täällä. Lauantaina mä kuitenkin kuvasin sen my dayn Teemun kanssa. Eli Teemu tuli meille joskus yhen maissa ja tehtiin kaikkea. Osa kuvista kertookin mitä tehtiin, mutta haluun että näätte loput vasta my dayssa :) Niin tosiaan sitä ei oo nyt kuulunu syystä että en oo saanu sitä julkastua mun koneelle. Videossa kerroinki tarkemmin ! Mut kyllä vähän ärsyttää, sillä tuhlasin sen tekemiseen ja julkasun yrittämiseen koko sunnuntain... my day 2 228 my day 2 067 my day 2 260 my day 2 156 Maanantaina oli koulun jälkeen tän kauden ekat treenit! Mä olin ihan kuollu niitten jälkee :-D Mutta että oli hyvä olo ku jakso tehä kaiken! Paikat oli kyllä jumissa niin illalla kuin seuraavana päivänäkin. Tiistaina meillä oli koulukuvaus. En oikein jaksa uskoa että ne onnistu. Mun meikit oli meinaan jo kulunu siihen mennessä ku kuvaukset oli. Ne oli siis 12 vasta. No mutta sen näkee sitte! Koulun jälkee oli taas treenit. Siellä me vesisateessa juostiin alkuverryttelyä ja meikit sitten ihan levinneenä mentiin jäähalliin juoksemaan. Oli tosi kiva kun siellä oli paljon porukkaa ja ripset tosi hehkeet ja sillee x) my day 2 096 my day 2 108 my day 3 008 PicMonkey Collage Mut joo eli siis mun aika on ollu tosi tiukilla nyt, koska treenit vie yli 2 tuntia ja sitten koulu sekä läksyt. Mulla on ollu vapaa-aikaa semmonen 15 min illalla :-D Jos sitäkää! Oon stressannu ihan liikaa tosta my daysta. En oo ehtiny ees videota teille kuvata siitä(paitsi nyt). Oon halunnu kertoa teille tosta my day jutusta ettette ihmettelis miksei sitä kuulu! Moni muu ei varmaan ois stressannu tosta mutta mä oonkin mä. Mutta on mulla iloistakin kerrottavaa. Mä oon saanu taas kaksi koetta takaisin. Maantiedosta sain 9 ja kemiasta 10-! Olin niiin ilonen, koska kuten viimeks sanoin, luulin että maantiedon koe meni ihan älyttömän huonosti, mut mitä vielä! my day 2 134 er 006 my day 2 129 my day 2 182 my day 2 126 my day 3 010 my day 2 142 my day 2 064 sumu 014 2 Eilen mulle tuli postissa myös mun tilaama kellokin! Mä tykkään tosta tosi paljon, mutta se on ihan liian iso eli on pakko käyä pienennyttämässä se. Tänää ei ollu treenejä, joten mulla oli aikaa tehä postaus. Tosin nyt Teemu on meillä ja oon ollu tässä pari tuntia koneella tekemässä tätä postausta. Teemu on tuolla ootellu sängyllä vaan :-D Mut pakkohan tännekki on kirjotella joskus! Ja mun joskus ei saa olla liian pitkä aika. No mutta jos mä tässä nyt lopettelisin tätä että ehin vielä hetken Teemunkin kanssa olla :-) Sori vielä tosta my day -jutusta! Moikkamy day 2 259 my day 2 237 er 019 my day 2 215 my day 2 245 my day 3 014 my day 2 061 er 005 my day 2 229

31 kommenttia:

  1. oot oikeesti mielettömän kaunis! :) <3

    VastaaPoista
  2. OOT TOSI NÄTTI OOTTE IHANIN PARI OOTTE HAUSKOJA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mut hei jos oot sama joka kommentoi aina tänne caps lockilla nii sen voi painaa pois tosta vasemmasta sivusta :)

      Poista
  3. Ei sun tarvii pyydel anteeksi tosta my daystä koska et voinu mitään sille:)! ja sul oli vielä hyvä syykin eikä vaa jotain "en oo jaksanu". mut toivottavasti saat sen toimiin ja ihanii syksy kuvii :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii:)! Mut oon aina pyytelees anteeks ku syytän silti osittain itteeni :/ vaik tiiän etten voinu mitää :)! Toivotaan ja kiitos :>!

      Poista
  4. apuua kui upeita kuvia taas ja muutenki iha sika kiva postaus :)!!

    VastaaPoista
  5. TOI ON NII KAUHEETA! Mulla kävi samalla tavalla ton sony vegasin kanssa... ja loppujen lopuksi kun olin poistanu yli 5tuhatta kuva ja satoi videoi et tila riittäis ni ei se toiminu ja ne videoit poistu. Se oli ihan kauheeta eikä mullakaan toiminu koneen oma movie maker tai se. Mulla ei ollu mitää keinoo et sen olis saanu korjattuu, ja mulle meni hermot kerta kaikkiaan. Pidin ite vaa 2viikon kone lakon ja koitin kuvata mydayn uudelleen ni mun poikaystävä viestiluokkalaisena sai sen sitten toimimaan niin nyt se toimii.

    Kannattaa antaa koneen vaan olla ni se toivottavasti toimii myöhemmin :) Tän asian kanssa on itketty tosi paljon täälläki päässä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :(! Mut mä aion vielä yrittää viikonloppuna, koska sain ton ylläolevan videon kuitenki ladattua sony vegasista:o! Pitää vaan kaikki tehä alusta :/ mutta ainaki sit voi sanoo että yritetty on ! Ja jos se ei sit toimi nii mäki voisin tota taukoo kokeilla :)!

      Poista
  6. tosi ihania ja syksysiä kuvia! :) oot tositosi kaunis! <3 tosi hyvää syksyä sulle !

    VastaaPoista
  7. oot oikeesti niiin kaunis ja ootte tosi ihana pari teemun kaa :3 minkä kokosii nää sun kuvat on tääl blogis?:)

    VastaaPoista
  8. Oot yks kauneimmist ihmisist jonka oon nähny, oikeesti ..! :) <3

    VastaaPoista
  9. mistä toi kello on !!! :) iha sikamakee

    VastaaPoista
  10. oot aivan älyttömän kaunis! :o ja ihana blogi♥

    VastaaPoista
  11. mitkä on sun ja teemun syntymäajat? sori, jos oot vastannu tähän miljoona kertaa jo, mutta en jaksa juuri blogisi vasta löytäneenä selata kaikkea läpi siinä toivossa, jos jossain ois vastaus :) t.horoskooppi-ihminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä siis oo koskaa tarkasti vastannu, kertonu vaan iät :) mut siis minä oon syntyny 28.2. Ja teemu 5.12. :)

      Poista
  12. Meillä oli tuo sama homma yhessä välissä koneessa. Yritettiin siirtää kuvia koneelle niin tuli sama juttu. Sitten huomattiin että meiän kuvat oli ns. väärällä levy-asemalla. Siirrettiin ne sitten E-asemalle. Nytten sitten kuvia mahtuu ja tietenkin videiotakin mahtuis! :) Kannattaa kattoo että kuvat on 'oikeella levykkeellä'.

    Tää sun blogi on yks tooosi lemppareistani ! Oot tosi kaunis, ja ihanan olonen ♥ !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu no en mä osaa kattoo niitä :(! Mut kiitos neuvosta silti!

      Voi kiitos paljon ja kiva kuulla♥ :>!

      Poista
  13. ää ootte aivan yli söpö pari :3 ! ja ihana blogi :)

    VastaaPoista
  14. Mä en osaa liittyy lukijaks, :DDDDDDDDDDddddddd oon tyhmä.. sullon niin ihana blogi! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei :DD Sun vaan pitää painaa tosta oikeassa sivussa olevasta kohdasta missä lukee FOLLOWERS nii siinä alla lukee: liity tähän sivustoon(paina siis siitä) ja sitten sun pitää kirjautua sun tunnuksilla sisään ja vahvistaa että haluat lukea tätä blogia:)!
      Mutta kiitos paljon!♥

      Poista