sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Vähän mielipiteitä -video

HUOM! Tän ei oo tarkotus loukata ketään ja tää on myös hyvin yleistetty!

37 kommenttia:

 1. haha mullaki käy just noin sillee et kun on kiire ni kaikki tulee jutskaa :D se on ärsyttävää x3 ja sit mä ymmärrän ton Teemuvideot jutun tosi hyvin (: itekki alkais ärsyttäis jos kaikki vaan vinkuis et kuvatkaa yhessää! teet vaan just niin ko haluutte c:

  http://eksynytsankari.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä x)! Nonii hyvä että ainaki joku ymmärtää :-)! Ja nii teen :>

   Poista
 2. Ihan pakko tulla sanomaan tohon liikuntatunti juttuun sen verran, että ootko ajatellut, että ne häpee liikkua koska ne pelkää että niille nauretaan kun ne ei jaksakkaan? :)

  Sitten toi kuulosti niin oudolta se kun sanoit että et aio tutustua niihin sun uusiin kavereihin. Mä oon itekki ujo, mutta oon saanut mun uudelta luokalta paljon uusia kavereita ja tuun toimeen kaikkien niiden kaa, vaikka eka aattelin etten haluu tutustua niihin. Kannattaa jättää ennakkoluulot pois ja mennä vain juttelemaan! :)

  Muuten oli tosi kiva video, noi pari juttua kuulosti vain niin hassulta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii joo en aatellu! Mut omast mielest parempi liikkuva ku ei liikkuva, koska must on hyvä ku yrittää :)! Mut jotku ehkä tosiaan ei siksi liiku :/
   Ja noi kaverit. Mun luokalla on mukavia ihmisiä, mut sit on semmonen ryhmä josta en pidä. En haluu sillee suoraa sanoo ketkä koska ne vielä jostaa lukee tän :D Mut osa niistä polttaa just ja häiriköi tunnilla, ja semmosiin en halua tutustua :) muu luokka menee ihan :)!
   Kiitos paljon :-)!

   Poista
 3. pilkkaaks pulleita? ookko sitä mieltä et kaikkien kuuluis olla laihoja vai hä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo koko videon idea oli haukkuakin pulleita ihmisiä!!!! Ei vittu ihan oikeasti nyt valoja! Tossa tekstissäki lukee että tarkotus ei oo loukata ketään ja sit sanoin vaa että yleensä ne on ne pulleammat jotka jättää liikuntatunnit väliin. Ja ei, ei kaikkien pidä olla laihoja, kaikkien pitäs liikkua mun mielestä kuitenkin.

   Poista
 4. kuka on sanonu että teijän pitää kuvaa aina videoita ku ootte kahestaa :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Katsoppa edellisten postausten kommentteja nii koko ajan että videoo teemun kanssa. Ja se on melkee sama ku että kuvatkaa video aina ku ootte kahestaa :)

   Poista
 5. Oon iha samaa mieltä noista mielipiteistä!:> Varsinki tuo opettaja & tupakointi juttu!

  VastaaPoista
 6. Hyvä video! Ja ihan tällänen yleinen kysymys et mitä kaikkia meikkejä sä käytät tyylii vaikka koulussa? :) ja oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)!
   Ja meikkivoidetta, puuteria, ripsaria ja kulmakynää:)
   Voi kiitos :')!

   Poista
 7. Ää must tuntuu et oon nii samallaine sun kaa :D oot ihana!
  ---esssi

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvä video, monesta asiasta olen samaa mieltä kanssasi. Itekkin oon suunnitellut jo pidemmän aikaa tämmöstä 'Asiat, joita en siedä'-tyyppistä videota! Jos oot todellakin kiinnostunut videoinnista tai haasteista, niin voisin heittää sulle muutaman. :)

  1. Uusia liikuntalajeja, joita kokeilen ensimmäisen kerran (video!)
  2. Kotitreeni
  3. Miten bloggaajana olo on vaikuttanut minuun?

  http://hetaslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. et oo kyllä ainut joka on tota mieltä noista tupakanpolttajista tai noista jotka noita ässän penkkejä lämmittää. ei sinänsä sen polttamisen takia vaan just sen huutelun tai ylimielisen katseen tai paskanpuhunnan takia! :D mutta siis pointti olit et oon ihan samaa mieltä :D en nyt viiti tulla nimellä laittaa koska tiiän et varmaa siitäki niistä joku keksii jotain ja lähtee liikkeelle joku juttu tmv.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä :D! Ja nii ymmärrän, varmaa joku niistä näkee tän videon ja varmaa nousee kauhee haloo ja vitunmoiset huutelut ja katseet tulee ku menee ohi :/ ei kyl paljo stressaa sillee, koska tunnen olevani niitten yläpuolella reippaasti :p

   Poista
 10. tää ei nyt liity aiheesen mut kävin muutenvaan tilastopajassa kattomassa sun tuloksia ja sieltä tuli joku kuva susta!!? :DDD ootko se oikeesti sä äääääää näytät ihan erilaiselta!:D hahaha mut ei pahal nätti oot siinäki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei xD joo oon se mä! Se laitettii tonne 2010 enkä ois sillokaa halunnu tota kuvaa sinne mut salaa laitettii... Pitäis joskus ehkä päivittää se :D
   Ja joo tosi nätti oon xd

   Poista
 11. Tee joku video yleisurheilusta! Mis ois sun kilpailuista/treeneistä kuvia sekä videoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kattoo, oon kerran semmosem tehny harrastuspostauksen yhteydessä :)! Mut mul ei vaan enää oo niit videoi ku kone viime talveen poisti koko koneen sisällön... :/

   Poista
 12. ihana paita, mistäs oot hankkinu? :) oot tosi kaunis ja ihanan olonen ihminen ja tykkään sun blogista iha mielettömästi! jatka samaan malliin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ginasta :) Voi kiitos paljon sulle :-)!

   Poista
 13. Oon niin samaa mieltä tosta matikka jutusta!!!:DD

  VastaaPoista
 14. Onks sulla pitkä vai lyhyt matikka? Ja voisitko tehä videon siitä, että mitä valintoja oot tehny ja mitä aiot kirjottaa ja mitä tulevaisuuden suunnitelmia sulla on? :)

  VastaaPoista
 15. harrastaksä yleisurheiluu? :o mitä lajia ja mikä seura? (:
  btw kiva video ja oot kaunis! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu harrastan:) kuusankosken kisassa ja päälaji on pikajuoksu :)!
   Kiitos paljon :-)!

   Poista
 16. http://aijaa.com/YH5BK4 <-- ihana toi ilme, nauroin tos kohtaa ku aloit ilmeillä ♥ Mut joo oon samaa mieltä sun kans noist asioist mistä videolla puhuit!

  VastaaPoista
 17. Oikeest ää tykkään näist sun videopostauksist ne on niin parhait niit on aina niin kiva kattoo ku osaat olla niin luenteva ja oot ihanan iloin aina !! :3 ja muutenki oot sika mukavan oloin ja tosi kauniss ja uskallat puhuuu tääl blogis ihan reilust sun omist mielipiteist jatka samaa malliii <3 tää on mun yks lempiblogi <3 :3

  VastaaPoista